Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ στην Σχολή Ανθυποπυραγών


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ στην Σχολή Ανθυποπυραγών
Αποστολή: 04/Ιανουαρίου/2019 ώρα 17:38 από kobe

Παίρνει Πτυχιούχους Με Συγκεκριμένα Πτυχία Για Να Μπορεί Να Τους Τοποθετήσει Σε Συγκεκριμένες Θέσεις Που Θα Εξυπηρετήσουν Το Σώμα. Το Ίδιο Συμβαίνει Σε Όλα Τα Ένστολα Επαγγέλματα. Υπάρχουν Διευθύνσεις Όπως Το Ανακριτικό , η Σήμανση , Ηλεκτρονικο Εγκλημα , η Νομική Εκπροσώπηση Του Καθε Σώματος , η Διευθυνση ΜΜΕ Αλλά Και Τόσα Άλλα Που Γίνεται Προσπάθεια Να Στελεχώνωνται Με Άτομα Που Έχουν Καποια Εξειδίκευση Στην Αντίστοιχη Ειδικότητα Για Την Καλύτερη Λειτουργία Τους. Μην Μπερδεύεις Τις Κλασσικές Κατατακτήριες Τών Αλλών Σχολών Με Αυτές Τις Στοχευμένες Κατατακτήριες, Γιατί Τα Ένστολα Επαγγέλματα Είναι ΤΕΛΕΙΩΣ Διαφορετικά Και Έχουν Πολύ Συγκεκριμένες Ανάγκες. Στις Κατατακτήριες -γενικά- Ισχύει Το Εξής:

''Για Τα Τριτοβάθμια Ιδρύματα Της Αττικής Και Της Θεσσαλονίκης Το Ποσοστό Για Τους Πτυχιούχους ΑΕΙ Ανέρχεται Σε 2% Επί Των Θέσεων Του Τμήματος Ενώ Στα ΑΕΙ Και ΤΕΙ Της Περιφέρειας Το Ποσοστό Ανέρχεται Σε 4%. Ευνοημένοι Στις Κατατακτήριες Είναι Οι Απόφοιτοι Των ΤΕΙ Καθώς Το Ποσοστό Που Τους Δίνεται Ανέρχεται Σε 5%''.

Το Ότι Δίνει Σε Τόσο Μεγάλο Ποσοστό ( 20%) Τη Δυνατότητα Να Μπει Με Κατατακτήριες Η Πυροσβεστική, καταδεικνύει Το Πόσο Μεγάλη Ανάγκη Έχει Το Σώμα Από Ήδη Πτυχιούχους Και Με συγκεκριμένη Εξειδίκευση Αξιωματικούς... Άλλιώς Θα Υπήρχε Πλήρης Εξίσωση Με Το Υπόλοιπο Εκπαιδευτικό Σύστημα Και Θα Έπερνε Ένα Μικρό 2% Για Να Δώσεις Απλά Τη Δυνατότητα Σε Πτυχιούχους Να Περάσουν.