Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 07/Απριλίου/2020 ώρα 21:06 από xristos1925
Αρχικά αποστάλθηκε από Δημήτρης Μ.

Καλησπέρα παιδιά. Να σας πω και εγώ την εμπειρία μου που πέρασα σήμερα από την επιτροπή του 401 για ψυχολογικούς λόγους. Είχα ραντεβού 1 το μεσημέρι. Πήρα το πρωί νωρίς ένα τηλέφωνο τη γραμματεία της επιτροπής, γιατί έτσι μου είχαν πει όταν έκλεισα το ραντεβού, και μου παν να είμαι εκεί στις 12.

Έφτασα εκεί 12 παρά 20 και ήταν άδειο το κτήριο. Έδωσα το παραπεμπτικό στην γραμματεία, περίμενα 1 λεπτό να μου δώσουν κάποια χαρτιά (φαντάζομαι τα χαρτιά από το φρουραρχείο και τη στρατολογία) και πέρασα μέσα στο γραφείο της επιτροπής όπου ήταν ένας στρατιωτικός (δεν ξέρω αν ήταν γιατρός ή όχι). Μου είπε να του δώσω τα χαρτιά συν ότι άλλο έχω από κάποιον γιατρό. Τα έδωσα, τα κοίταξε 10 δευτερόλεπτα και έβαλε υπογραφές.

Μου έδωσε μετά ένα χαρτί και μου είπε να μπω σε 1 με 1μιση μήνα στην ιστοσελίδα της στρατολογίας να δω την αναβολή μου. Δεν μου είπε πόσο θα πάρω, άρα θα το μάθω σε 1μιση μήνα. Γενικά όλο το άγχος που είχα χτίσει ήταν για το τίποτα.

Ηρεμία πάνω απ' όλα παιδιά, έχουμε όλο το άγχος ήδη με τον ιό, ας μην προσθέτουμε άλλο.

Ναι την αναβολή την παίρνεις πιο εύκολα. Αλλά και πάλι δεν θέλει αγχος όπως και να χει. Εφόσον εχεις ολα τα δικαιολογητικα κλπ δεν εχεις να φοβασαι κατι. Το πολυ πολυ να σε ρωτησει κατι ή να σου πει κατι να σε ψαρωσει αμα πας για απαλλαγη.