Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Ανυπότακτοι εξωτερικού


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Ανυπότακτοι εξωτερικού
Αποστολή: 10/Φεβρουαρίου/2020 ώρα 01:00 από Σύγκου
Είναι αλήθεια ότι διαγράφεται όταν βγεις μόνιμος ή κάνεις εξαγορά της θητείας όπως καταλαβαίνω ότι θέλεις να κάνεις εσύ στα 33. Εγώ προσωπικά άρχισα να το πληρώνω παρόλο που έβγαινα μόνιμος σε 1-2 χρόνια γιατί δεν ήθελα να έχω ένα χρέος στην εφορία με τις όποιες επιπτώσεις μπορεί να έχει κάτι τέτοιο οι οποίες μπορεί να μην είναι κάτι το ακραίο αλλά μπορούν τουλάχιστον στη θεωρία να συμβούν (μπλοκάρισμα λογαριασμού κλπ.). Έχει να κάνει με το αν θες να είσαι τυπικός αλλά αν δεν έχεις κάποιο περιουσιακό στοιχείο Ελλάδα και είσαι σίγουρος ότι θα κάνεις εξαγορά σύντομα έχεις την επιλογή να μην το πληρώσεις.

Δεν έχω ξανακούσει να πληρώνεις μόνο τόκους. Συνήθως γίνεται μία ρύθμιση και πληρώνεις με βάση αυτή. Δεν νομίζω να μπορείς να πληρώνεις όσο θες εσύ. Επίσης ένα άλλο "ρίσκο" αν δεν πληρώσεις είναι να σε ξανακαλέσουν και να σου ξαναβάλουν το πρόστιμο. Αυτό κανονικά δεν πρέπει να γίνεται από όσα έχω διαβάσει αλλά έχω ακούσει περιπτώσεις που τους έχει μπει το πρόστιμο δεύτερη φορά και δεν είχαν πληρώσει το πρώτο.