Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Ανυπότακτοι εξωτερικού


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Ανυπότακτοι εξωτερικού
Αποστολή: 09/Φεβρουαρίου/2020 ώρα 20:23 από Σύγκου
Κοίταξε απ' όσο γνωρίζω οι ανυπότατκοι εσωτερικού έχουν απαγόρευση εξόδου από την χώρα. Οπότε, αν δεν κάνω λάθος, στη θέση σου θα δήλωνα ανυπότακτος εξωτερικού όταν θα σε καλέσουν να παρουσιαστείς (μέσω πχ ενός γονιού σου που θα επικοινωνήσουν όταν σε καλέσουν), αν και για να πω την αλήθεια δεν ξέρω τι θεωρήσαι από τη στιγμή που θα σε καλέσουν και μέχρι να βγεις τυπικά ανυπότακτος εξωτερικού. Το πόσες μέρες χρειάζεται για να αρχίσουν να σε βλέπουν στο σύστημα του αεροδρομίου ότι είσαι ανυπότακτος (εσωτερικού) δεν το ξέρω. Υποθέτω ότι είναι μία διαδικασία ημερών.

Αν ισχύει ότι μπορείς να δηλώσεις ανυπότακτος εξωτερικού και μέχρι να το βγεις και τυπικά από την πρεσβεία ως τέτοιος σε σταματήσουν στο αεροδρόμιο θα πρέπει να δικαιολογήσεις με κάποιο τρόπο ότι ζεις μόνιμα έξω (αν και για το στρατό οι ανυπότακτοι εξωτερικού δεν θεωρούνται μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού, αυτό είναι μετά από 7 χρόνια, άρα τυπικά θα πρέπει να δικαιολογήσεις ότι διαμένεις στο εξωτερικό αυτή την περίοδο και δεν το σκας από τη χώρα... ).