Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 07/Φεβρουαρίου/2020 ώρα 18:07 από xristos1925
Αρχικά αποστάλθηκε από mboxre

Αρχικά αποστάλθηκε από xristos1925


Καταλαβα. Ευχαριστώ για την απάντηση ! Και εγώ εχω ακούσει οτι ισχύει αλλα νομίζω σπανια να γίνει κατι τετοιο. Ισως και ο γιατρος εκει να μην ηξερε τι ακριβως παίζει οτι δηλαδη δν πολυ γινεται αυτο, και το λεω αυτο επειδη για παραδειγμα οταν πηγα για την αναβολη που πηρα τον ιουλιο, στην επιτροπη ο γιατρος μου ελεγε οτι αμα παρω απαλλαγη να κοιταξω μηπως υπαρχει θεμα με διπλωμα οδηγησης κλπ, πραγμα που δεν εχει σχεση και μπορεις να βγαλεις κανονικα διπλωμα οδηγησης. Ισως να μην ηξερε ακριβως τι παιζει ή ισως το ειπε ετσι με τετοιο υφος (ανεξαρτητα αν οντως ισχυει ή οχι) για ψαρωμα πιο πολυ...


Δεν είναι άγνοια, είναι σκόπιμο ψάρωμα. Οι λόγοι ποικίλλουν, από το απλά επειδή του αρέσει να το κάνει μέχρι και για να πας εσύ στους φίλους σου να πεις πόσο δύσκολα παίρνεις απαλλαγή ώστε να μπουν όταν έρθει η ώρα.

Θα ενημερώσω το θέμα κατάλληλα και φαντάζομαι εν καιρώ θα επιβεβαιώσουν και άλλα άτομα.

Έχεις δίκιο, και εγώ νομίζω ότι είναι καθαρά για ψάρωμα. Έτυχες νομίζω στην περίπτωση, επειδή τυχαίνει να υπάρχουν και καλά άτομα που δεν έχουν ύφος για να σε ψαρώσουν... Από γνωστό μου που είχε περάσει πρόσφατα επιτροπή απαλλαγών, έτυχε σε καλό άτομο και του έλεγε, μην αγχώνεσαι τι πρόβλημα υπάρχει, ρώταγε αν πράγματι μπορείς να υπηρετήσεις ή υπάρχει πρόβλημα κλπ δεν το έπαιζε ψαρωτικός. Για να δούμε και απο άλλα άτομα που θα γράψουν ανάλογες εμπειρίες.