Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 13/Αυγούστου/2019 ώρα 10:59 από xristoforos9119
Καλημέρα παιδιά. Πέρασα από την επιτροπή απαλλαγών στην Τρίπολη και θέλω κι εγώ με την σειρά μου να πω όλη την διαδικασία.

Έφτασα στο νοσοκομείο περίπου στις 9.30. Η επιτροπή δέχεται κόσμο στην Τρίπολη από τις 10-12, οπότε είπα να πάω νωρίς. Υπήρχαν άλλα 3 άτομα εκείνη την ώρα. Βέβαια μέσα σε μισή ώρα είχε καμιά 15αρια. Λίγα πράγματα όμως συγκριτικά με αυτά που διάβαζα για Αθήνα/Θεσς. Εγώ μπήκα στην αίθουσα στις 10.15 περίπου. Το παιδί εκεί ήταν πολύ εξυπηρετικό και ούτε με αποπήρε, ούτε ήταν αυστηρός ή κάτι. Ρώτησε τι έχω, απάντησα. Ρώτησε αν με παρακολουθεί γιατρός κι αν παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Επίσης, ρώτησε αν ασχολούμαι με κάτι και αν έχω σπουδάσει κάτι. Και τέλος ο ίδιος ρώτησε αν τα 2 χρόνια φτάνουν. Δε το περίμενα γιατί νομίζω είχα δει ότι το φρουραρχείο από την Πάτρα που είχα πάει είχε γράψει ΕΑ - ετήσια αναβολή. Του απάντησα ναι. Και μου έδωσε το maximum. Ευχαρίστησα και έφυγα κύριος. Ίσως να ήταν και το γεγονός ότι ήταν νεαρός κι όχι κανένας παλιός. Φαινόταν να δείχνει κατανόηση και να θέλει να κάνει τη δουλειά του, ούτε να με προσβάλλει, ούτε να πει διάφορες μπαρούφες για να με τρομάξει.
Είμαι πιο ήρεμος και ήσυχος πλέον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το site και όλα τα παιδιά εδώ που με βοήθησαν με τις απαντήσεις τους. Ελπίζω και η δική μου εμπειρία να βοηθήσει κάποιον στο μέλλον. Κουράγιο σε όσους το παλεύουν ακόμα. Αν είστε σωστοί και προετοιμασμένοι, όλα θα πάνε καλά τελικά.