Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 11/Ιουλίου/2019 ώρα 10:56 από xristoforos9119
Ας πω κι εγώ λοιπόν την εμπειρία μου στο ΚΕΤΧ στην Πάτρα.

Πήγα με όλα τα χαρτιά μου (χαρτί κατάταξης, ταυτότητα, και γνωμάτευση ιδιωτικού γιατρού) στην πύλη. Είπα στα παιδιά εκεί οτι ήρθα για αναβολή για ιατρικούς λόγους. Αφού πρώτα φωτοτύπησα τα πάντα, στην συνέχεια με στείλανε αμέσως στο ιατρείο. Εκεί, παρέδωσα τα φωτοτυπημένα χαρτιά μου όλα και μου είπανε να περιμένω λίγο έξω.

Δε με ρώτησε απολύτως τίποτα, παρά μόνο αν έχω χαρτί γιατρού, όπως πολύ εύστοχα επεσήμανε ένα παιδί μερικές σελίδες πιο πίσω. Υποθέτω για τυπικούς λόγους το ρωτάνε. Αφού συμπληρώσανε κάτι χαρτιά, με φωνάξανε μέσα, υπέγραψα κάπου, μου είπανε ότι θα συμπληρώσουν αυτοί ένα άλλο χαρτί, και τέλος μου δώσανε ένα μικρό χαρτάκι με μια σημείωση για ΕΑ και να το πάω δίπλα στην στρατολογία.

Πήγα δίπλα, έδωσα το χαρτάκι, συμπλήρωσα μία υπεύθυνη δήλωση ότι πρέπει να παρουσιαστώ εντός 30 ημερών από την μέρα που μου έρθει το παραπεμπτικό για την Επιτροπή Απαλλαγών, και έφυγα.20 λεπτά max η όλη διαδικασία. Ελπίζω να τα έκανα σωστά όλα και να μη τρέχω μετά. Καλώς ερχόντων των πραγμάτων, σε 15-20 μέρες περιμένω από τα ΕΛΤΑ το χαρτί για να κλείσω ραντεβού στην Τρίπολη. Αυτά.

Ευχαριστώ για την βοήθεια που δίνετε εδώ και ελπίζω κι εγώ να βοήθησα με την διαδικασία που έγραψα μόλις. Δεν υπήρχε τελικά άγχος ως εδώ, ελπίζω να μην αγχωθώ και στην Επιτροπή.