Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 06/Μαΐου/2019 ώρα 09:52 από vasilis401
Αρχικά αποστάλθηκε από Lyapunov13

Ωραία. Αρα απο Φρουραρχειο για Ρουφ φευγουμε με 3 νεα χαρτια στα χερια:

+ Παραπεμπτικο
+ Συνολικες Κινησεις Περιστατικου
+ Γνωματευση Ϋγειονομικης Επιτροπης Φρουραρχειου

+ τη γνωματευση του προσωπικου μας γιατρου που εχουμε ηδη
+ το σημειωμα καταταξης που εχουμε ηδη

Γνωρίζει κανεις τι απο αυτα κρατανε στο Ρουφ και τι πρεπει να εχουμε οταν παρουστιαστουμε στην Επιτροπη Απαλλαγων στο 401;Στο Ρουφ κρατάνε όλα τα χαρτιά που ανέφερες, πλην τη γνωμάτευση του προσωπικού σου γιατρού -δε σου τη ζητάνε καν. Όταν εμφανιστείς στην Επιτροπή Αναβολών πρέπει να έχεις προαιρετικά (ναι τη χρησιμοποίησαν αυτή τη λέξη) τα χαρτιά του ιδιώτη γιατρού σου, και προφανώς την ταυτότητα σου. Όσον αφορά τα χαρτιά που σου κρατάνε στο Ρουφ, αυτά τα παίρνει η Επιτροπή Αναβολών ενδοϋπηρεσιακά, επομένως δε χρειάζεται να τα έχεις μαζί σου τότε. Προσωπικά πάντως, είχα προνοήσει να βγάλω αντίγραφα.

Η διαδικασία στο Ρουφ είναι απλή και γρήγορη. Πήγα στις 7 και είχε καμιά 40αριά άτομα στην πύλη (όχι όλα για τον ίδιο λόγο). Περνάτε από το φυλάκιο δυο-δυο, σας σημειώνουν στο βιβλίο επισκεπτών και σας στέλνουν στο κτίριο της Στρατολογικής Υπηρεσίας Αθηνών, όπου περιμένετε στην ουρά στο 1ο γραφείο δεξιά. Εκεί για να επισπευσθεί η διαδικασία σας μοιράζουν κάτι υπεύθυνες δηλώσεις τις οποίες συμπληρώνετε στο ποδάρι (αν δεν ήσασταν εκεί τη στιγμή που μοιράστηκαν, μπαίνετε μέσα και τη ζητάτε). Μόλις μπείτε (πάλι δυο-δυο εξυπηρετείστε) σας ζητάνε τα χαρτιά που αναφέραμε πιο πάνω, συν την υπεύθυνη δήλωση που συμπληρώσατε. Έπειτα σας εκτυπώνουν ένα έγγραφο με τα στοιχεία σας στο οποίο βάζετε απλώς μια τζίφρα (το κρατάνε κι αυτό). Σας ενημερώνουν ότι μετά από 2-3 βδομάδες θα έρθει χαρτί στο σπίτι σας για να παρουσιαστείτε στην Επιτροπή Αναβολών κι αυτό ήταν όλο.

Χρόνος 1 ώρα και κάτι.

Κάτι παράξενο ήταν ότι μου ζήτησαν βεβαίωση σπουδών ή πτυχίο (είχα αναβολή λόγω σπουδών που έληξε), αλλιώς μου είπαν ότι θα μου επιβληθεί 1 μήνας θητεία έξτρα ο οποίος είναι εξαγοράσιμος έναντι 90ε. Δεν είχα τα χαρτιά. Ζμπουτσαμ.