Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 04/Μαΐου/2019 ώρα 14:43 από vasilis401
Μετά από κάποια ώρα (περίπου στις 8:00 - 8:30 το πρωί) το φρουραρχείο σταματά να δέχεται νέο κόσμο, οπότε στην ουρά έξω από το προκάτ είναι πρακτικά 2 μόνο κατηγορίες ατόμων: Α) Όσοι επιστρέφουν από ψυχίατρο, και β) όσοι επιστρέφουν από το 401.

Αυτοί που πάνε για παθολογικούς λόγους είναι ελάχιστοι. Παίρνουν όλοι το παραπεμπτικό τους μέσα σε 1-1.5 ώρα από όταν ανοίξουν οι πύλες, οπότε το προκάτ σπιτάκι μετά ασχολείται μόνο με τις κατηγορίες α + β που ανέφερα.

Όταν έφυγα από το Φρουραρχείο κατά τη μία και κάτι, υπήρχε ακόμα κόσμος έξω από τα container που προφανώς ακόμα δεν είχε πάρει παραπεμπτικό για ψυχίατρο!

Εκτιμώ ότι αυτός που ξεμπερδεύει πρώτος από το Φρουραρχείο είναι εκείνος που μπαίνει πρώτος στον ψυχίατρο. Γιατί είναι όλα δίπλα-δίπλα γι αυτόν. Μπαίνει στο πρώτο container, παίρνει παραπεμπτικό για ψυχίατρο. Μπαίνει στο δεύτερο container, εξετάζεται από ψυχίατρο. Πάει στο προκάτ σπιτάκι, περιμένει λίγο μέχρι να πάρουν παραπεμπτικό όλοι όσοι έχουν πάει για παθολογικούς λόγους, και ύστερα μπαίνει κι αυτός και βγαίνει "ατσαλάκωτος". Δεν ήμουν εκεί για να το δω, αλλά φαντάζομαι έτσι γίνεται.

Εμείς που πήραμε παραπεμπτικό για 401, ναι μεν φύγαμε γρήγορα από το Φρουραρχείο την 1η φορά, αλλά μέχρι να ξεμπερδέψουμε από το νοσοκομείο και να επιστρέψουμε στο Φρουραρχείο, βρήκαμε μια τεράστια ουρά έξω από το προκάτ που κατά βάση αποτελούταν από τους "ψυχολογικούς" που τους είχε δει ψυχίατρος.

Στην ερώτηση σου: Όχι τα χαρτιά είναι τρία. Αυτά που είπες συν το παραπεμπτικό. Τα κρατάς όλα.