Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 03/Μαΐου/2019 ώρα 18:16 από vasilis401
Σχετικά με όσους ρωτάνε "τι ώρα πρέπει να είμαι στο φρουραρχείο; " η απάντηση είναι όσο πιο νωρίς γίνεται, και σίγουρα αρκετά πριν ανοίξουν οι πύλες στις 7.

Όπως έγραψα και πιο πίσω, εγώ είχα πάει την Τρίτη στις 8:30 (μιλάω για Φρουραρχείο Αθηνών) και μας διώξανε λέγοντας ότι δε μπορούν να εξυπηρετήσουν άλλο κόσμο. Πήρα το μάθημα μου και χθες Πέμπτη εμφανίστηκα στις 5 παρά. Υπήρχαν ήδη γύρω στα 15-20 άτομα. Οι πρώτοι πήγαν γύρω στις 4 και 20. Μέχρι τις 7 που άνοιξαν οι πύλες ήμασταν πλέον εκατοντάδες άτομα.

Όταν ανοίγουν οι πύλες, η σειρά που έχεις πάρει απ' έξω δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Μπαίνουμε όλοι σαν κοπάδι μέσα, οπότε ο τελευταίος μπορεί ξαφνικά να βρεθεί πρώτος αν προσπαθήσει. Εγώ έχασα καμιά 50αριά θέσεις.

Όπως συνέβη και την Τρίτη, από κάποια ώρα και ύστερα σταμάτησαν να δέχονται κόσμο. Δεν είναι ότι τεμπελιάζουν οι άνθρωποι. Είναι ότι μερικές δεκάδες νοματαίοι έχουν να εξυπηρετήσουν 1000-1500 (εκτιμώ) άτομα. Η ταλαιπωρία είναι μεγάλη και για εμάς και αυτούς. Το μόνο που θα σας φτιάξει το κέφι είναι το κωλαράκι μιας όμορφης αξιωματικού (δεν έχω ιδέα βασικά τι είναι) που θα σημειώσει τα στοιχεία σας αφού πάρετε τη Γνωμάτευση της Υγειονομικής Επιτροπής.