Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Ανυπότακτοι εξωτερικού


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Ανυπότακτοι εξωτερικού
Αποστολή: 18/Νοεμβρίου/2018 ώρα 11:01 από Ανυπότακτος
Με βάση το παρακάτω εγώ δε θα δήλωνα τίποτα περί απαγόρευσης εξοδου από τη χώρα. Το επιχείρημα "λέτε μπούρδες" δυστυχως δεν αποδεικνύει κάτι. Αν έχεις βεβαίωση διαμονής εξωτερικού (που την ζητάς μόνο από πρεσβεία) η στρατονομία σου εκδίδει βεβαίωση ανυποταξιας εξωτερικού και δεν εχεις κανενα πρόβλημα στο διαβατηριο. Τωρα αν πληροφορηθηκες οτι εχεις απαγόρευση εξόδου από τη χώρα είτε είναι για άλλο λόγο είτε αυτά που σου εξηγησα παραπανω είτε κάποια άλλη εξαιρεση του κανονα.

Άρθρο 54 Αποδημία

  1. Στους ανυπότακτους και λιποτάκτες απαγορεύεται: α. Η αποδημία σε χώρα του εξωτερικού ή η ναυτολόγηση σε πλοία γραμμής εξωτερικού. β. Η χορήγηση ή θεώρηση διαβατηρίων με εξαίρεση τους ανυπότακτους εξωτερικού που διαμένουν σε χώρα του εξωτερικού. Η εξαίρεση αυτής της υποπαραγράφου ισχύει και για τους ανυπότακτους εξωτερικού κατά τα χρονικά διαστήματα παραμονής τους στην Ελλάδα, κατ' εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 4 και 5 του άρθρου αυτού.