Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 21/Οκτωβρίου/2018 ώρα 22:01 από Jay27
Ωραία αν αναφέρω ξεκάθαρα ότι υπάρχει δυσκολία να κάνω την θητεία μου λόγω της οικονομικής μου κατάστασης, τότε θα μου την δώσουν; Γιατί να πάω μέχρι το στρατόπεδο αν μπορώ να το ξεκαθαρίσω από την περιοχή μου.

Δικηγόρο μπορείς να συμβουλευτείς - δεν είναι ούτε αδόκιμο, ούτε άχρηστο ως κίνηση.
Αλλά εάν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες αυτού του νηματος, είναι σαν να έχεις συμβουλευτεί 10 δικηγόρους.
Όχι χαρτί ψυχολόγου, χαρτί ψυχιάτρου χρειάζεται, όπου μπορεί να γράφει εντός ότι χρήζεις αναβολής, και αυτή προτείνεται λόγω αγχώδους διαταραχής.
Στην επιτροπή, θα τους εξηγησεις ότι την χρειάζεσαι επειδή είσαι πολύ πιεσμένος ψυχολογικά, και έχεις τάσεις να κάνεις κακό στον εαυτό σου αυτή τη περίοδο (κάτι που φυσικά και δεν ισχύει για εσένα).
Το ιδανικό θα ήταν να έπαιρνες όντως κάποια φαρμακευτική αγωγή ψυχοφαρμάκων, αλλά επ'αυτού μπορείς να συμβουλευτείς τον ψυχίατρο, και να σου πεί πως να το χειριστείς, ίσως χρειαστεί να σου γράψει κάποια φάρμακα για παράδειγμα, κι ας μην τα παιρνεις, και να πας την ημέρα που θα περάσεις επιτροπή με τα φάρμακα, να τους δείξεις τι χάπια "παίρνεις".

Γενικά, δεν είναι εύκολη διαδικασία μέσω φρουραρχείου όπου δίνουν αναβολές, αλλα η κλινική εικόνα του αιτούντα αναβολή, πρέπει να είναι επαρκώς αποδεδειγμένη ώστε να πειστούν, και να είσαι σίγουρος ότι θα σε καταλάβουν, γιατροί είναι όχι κορόιδα, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις η ειλικρίνεια να έδινε σε κάποιον την αναβολή,είναι πολύ ευκολότερο να παρουσιαστείς, και από το στρατόπεδο να πάρεις αναβολή, αυτό ανέκαθεν έκαναν πολλοί, δεν νομίζω να σου είναι τόσο "κοστοβόρο" όσο έγραψες το να παρουσιαστείς απλώς.
[/QUOTE]