Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Εμπορικό Ναυτικό: Γενικές πληροφορίες


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Εμπορικό Ναυτικό: Γενικές πληροφορίες
Αποστολή: 10/Οκτωβρίου/2018 ώρα 19:08 από dn24
Αρχικά αποστάλθηκε από Sailor123


Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι κάποιος που έχει μυωπία δε μπορεί να κάνει αυτά που λες. Όποιος έχει μυωπία βλέπει κανονικοτατα με τα γυαλιά του η με φακούς επαφής. Δεν έχει καμία διαφορά με κάποιον που δεν έχει μυωπία είτε είναι μέρα είτε νύχτα ή δεν ξέρω εγώ τι. Βεβαίως συζήτηση κάνουμε δεν θα αλλάξουμε εμείς τα κριτήρια εισαγωγής στην εμποροπλοιάρχων προφανώς.

Καλησπέρα.
Σε συγκεκριμένη ερώτηση, έδωσα συγκεκριμένη απάντηση, δίχως "σάλτσες"/σχολιασμό περεταίρω.
Επιπροσθέτως, τα όρια δε θα τα κρίνω, δεν είμαι ούτε ιατρός του ΠΝ που κρίνουν τα εν λόγω όρια οπτικής οξύτητας, αλλά δεν είμαι ούτε και Αξιωματικός της γέφυρας ώστε να ορίσω το πόσο είναι ανεκτό να βλέπει κανείς για να εξασκήσει τα καθήκοντά του.

Εάν δεν υπήρχαν όρια, δεν θα υπήρχε μία βάση και ένα μέτρο σύγκρισης, ώστε να κρίνουν οι ιατροί το ποιός μπορεί και ποιός όχι, επομένως θα ετίθεντο θέμα υποκειμενικότητας σε πρόκληση ναυτικού ατυχήματος φερειπείν, και έτσι ένας που δεν βλέπει, σε περίπτωση που αθωονόταν, θα δημιουργούσε δεδικασμένο Έναντι κάποιου ο οποίος προκάλεσε ναυτικό ατύχημα και έβλεπε με την οπτική του οξύτητα στο απόλυτο και καταδικάστηκε. Έτσι θα εδημιουργείτο σύγχυση, δεδικασμένο, και υποκειμενική δικαστική κρίση.
Επομένως μπορεί κάποιος να το δεί κι έτσι.

Ευχαριστώ.