Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 06/Οκτωβρίου/2018 ώρα 15:37 από motoplat
Αρχικά αποστάλθηκε από Clark6

@motoplat

Βρίσκομαι στην ακριβώς ίδια θέση. Δημότης Μεσσηνίας, οπότε υπαγωγή στην ΣΥ Πελοποννήσου, αλλά κάτοικος Αθηνών. Κι εγώ πέρασα στις 30 Ιουλίου από την επιτροπή, όπου μου είπαν "Είστε έτοιμος. Θα σας έρθει η απαλλαγή στο σπίτι σε περίπου ένα μήνα. "
Έκτοτε, καμία απάντηση...
Τουλάχιστον είναι καλό ότι δεν είμαι ο μόνος σε αυτή τη θέση. Συνεπώς, μπορεί να είναι "απλά" κάποιο γενικό πρόβλημα.
Νομίζω πως η μόνη λύση πλέον είναι η τηλεφωνική επικοινωνία με την υπηρεσία, αν δεν έρθει κάτι μέχρι την Παρασκευή.


Φαντάστηκα πως η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι "έπεφταν" οι προθεσμίες μέσα στο δεκαπενταύγουστο, αν υποθέσουμε ότι ισχύει αυτό που έλεγε το χαρτί τους για να διαβιβάσει η επιτροπή το χαρτί εντός δεκαπέντε ημερών από τις 30 Ιουλίου που πήγαμε εμείς. Βάλε και μια καθυστέρηση εάν δεν έφυγε αμέσως, έπεφτε κουτί μέσα στις 15 του Αυγούστου. Αν υποθέσουμε ότι έλαβαν την αλληλογραφία στην ΣΥ μας μετά τις 20 του μήνα, τότε η "απόφαση" θα καθαρογράφτηκε μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, για να φύγει με τη σειρά της προς το τέλος του μήνα για το ταχυδρομείο (; ). Εικασίες κάνω φυσικά, γιατί όπως γράφω και πιο κάτω δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω με κανέναν ακόμα.

Έχουν περάσει κανά δυο Παρασκευές από τότε, προσωπικά δεν κατάφερα να βρω κάποια άκρη και φυσικά εννοείται ότι δεν έχει έρθει κάτι ακόμη στα χέρια μου. Το να ψάχνεις την στρατολογική υπηρεσία στο τηλέφωνο είναι σαν να κυνηγάς το τζοκερ θα έλεγα, δυστυχώς δεν σηκώνει κανείς τα τηλέφωνα ούτε στην Τρίπολη αλλά ούτε και στο Ρουφ. Μιλάμε ότι προσπαθούσα να "πιάσω" άνθρωπο για σχεδόν μία ώρα σερί, και μετά κάθε 45 λεπτά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι όπου πια σταμάτησα.

Η επόμενη κίνηση είναι είτε επίσκεψη στο Ρουφ, είτε στην Τρίπολη αυτοπροσώπως και να "ψαχτούμε" όλοι παρέα.

Φαντάζομαι ότι ακόμα δεν έχει έρθει κάτι και σε εσένα. Τελικά ισχύει όντως πρέπει να περιμένουμε κάτι ή θα πρέπει να πάμε να το ζητήσουμε τελικά εμείς;