Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 21/Σεπτεμβρίου/2018 ώρα 11:29 από Clark6
@mother:

Εφόσον συμπληρωθούν 24 μήνες αναβολών, δεν δίνονται άλλες αναβολές. Η κρίση μετά είναι τελική. Πίστωση χρόνου δεν υπάρχει πλέον.
Ομολογώ πως η περίπτωση σας είναι αρκετά μπερδεμένη. Τα τσιγάρα τι ακριβώς θα κάνουν; Εδώ πηγαίνουν άνθρωποι στον στρατό που καπνίζουν 20+ την ημέρα. Αν έδιναν απαλλαγή σε όλους τους καπνιστές, η Ελλάδα θα είχε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα με τα ποσοστά καπνιστών στη χώρα από αυτό που ήδη έχει.
Εφόσον ο δρόμος του Ι5 Παθολογικού έκλεισε, δεν το θεωρώ σκόπιμο να επιμείνετε στο 401. Χωρίς παραπεμπτικό από το Φρουραρχείο είναι ούτως ή άλλως αδύνατον.
Είπατε ότι μπαίνει την Δευτέρα. Η απαλλαγή μπορεί να δωθεί και μέσω στρατοπέδου. Μπορείτε να πάτε μαζί στο στρατόπεδο και να ζητήσετε απαλλαγή από εκεί. Ο στρατός δεν κρατάει με το ζόρι άτομα που προφανώς δεν θέλουν να βρίσκονται εκεί και κανένας δεν θα πάρει την ευθύνη για οτιδήποτε γίνει εκεί μέσα. Συνεπώς, θα έλεγα ότι αυτή είναι η τελευταία σας επιλογή.
Όπως είπατε, η ανυποταξία δεν είναι λύση, γιατί συνοδεύεται από βαρύ πρόστιμο και στρατοδικείο. Επίσης, η πληρωμή του προστίμου δεν είναι εξαγορά της θητείας. Το στρατοδικείο θα επιβάλει την εκ νέου κατάταξη του ανυπότακτου και αν αγνοηθεί και αυτή η κλήση, η διαδικασία ξεκινάει από την αρχή. Καλύτερα να μην μπείτε καν σε έναν τέτοιο φαύλο κύκλο.
Καλό είναι να έχετε μια τηλεφωνική συνομιλία με ένα δικηγορικό γραφείο, όπως σας πρότεινα τις προάλλες, για να έχετε και μια νομικά πιο αντικειμενική άποψη επί του θέματος.