Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Ανυπότακτοι εξωτερικού


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Ανυπότακτοι εξωτερικού
Αποστολή: 17/Ιουλίου/2018 ώρα 13:40 από Ανυποτακτος
Κάνετε μεγάλο λάθος. Δε μιλάω για κατάργηση θητείας μιλάω για καταπάτηση δικαιωμάτων των ανυπότακτων και για να γίνω συγκεκριμένος:

οι δίκες πολιτών από στρατοδικεία παραβιάζουν το άρθρο 6 (δικαίωμα σε δίκαιη δίκη) της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου , όπως αποφάνθηκε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ( περίπτωση στην προσφυγής εναντίον της Τουρκίας στις 22.11.2011). Παράλληλα οι επαναλαμβανόμενες δίκες για τον ίδιο λόγο (όπως συμβαίνει στην πολλαπλή παραπομπή των ανυπότακτων/ ανυπότακτων εξωτερικού) είναι αντίθετες με το άρθρο 14 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα.

Παρομοίως και με το διαρκές του αδικήματος της ανυποταξιας που οδηγεί σε 2ο και 3ο εξαχίλιαρο. Εμένα αυτό δε μου κανειβοτι ανοίγω ζήτημα κατάργησης της θητείας (αν και πιστευω ότι πρεπει να ανοιξει δεν ειναι για το συγκεκριμενο thread) αλλα αφορα τους ανυποτακτους εξωτερικου καθως επιβαρύνονται πολλές φορές με 2ο πρόστιμο.