Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 27/Μαρτίου/2018 ώρα 15:30 από Mitsos93
Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα. Έχω καταθέσει από 6 Μαρτίου τα χαρτιά μου για απαλλαγή λόγω ψυχολογικών προβλημάτων και παίρνω χάπια. Μου είπαν σε 15 μέρες θα έχεις τα χαρτιά που χρειάζονται και θα περάσεις από επιστροπή στο 401 και τέλος.

Μετά από 3 εβδομάδες όμως, τα χαρτιά δεν έχουν έρθει! Πήρα τη στρατολογία και μου λένε ότι έχουν καθυστερήσει τα χαρτιά όλων και θα περάσουμε επιτροπή απαλλαγών τις τελευταίες 5 μέρες, πριν να λήξει η προθεσμία! Εμένα η προθεσμία μου λήγει 13/4 (γιατί 14 είναι Σάββατο).

Το πρόβλημα είναι ότι 13/4 το πρωί, επιστρέφω από εξωτερικό! Έχω ήδη κλείσει τα εισιτήρια από καιρό πριν, γιατί πίστευα ότι θα έχω ξεμπερδέψει με το στρατό μέχρι τις 29/3 (που φεύγω). Έλα που όμως η ελληνική γραφειοκρατία, είχε διαφορετική άποψη...

Τι μπορώ να κάνω τώρα; Θα προλάβω λέτε να πάρω απαλλαγή, αν παρουσιαστώ στην επιτροπή του 401, μετά τις 10 το πρωί της τελευταίσς μέρας; Ξέρετε τι ώρες λειτουργούν; Μπορώ να ζητήσω από τώρα παράταση για κάποιο λόγο;

Ευχαριστώ.