Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Ανυπότακτοι εξωτερικού


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Ανυπότακτοι εξωτερικού
Αποστολή: 05/Αυγούστου/2017 ώρα 20:13 από Monimos Anypotaktos
Η έλεγχοι είναι πιο αυστηροί τώρα για κατόχους διαβατηρίων εκτος της Σενγκεν χωρών αλλά και ταξίδια από/προς αυτες. Αν κι επίσημα, οι έλεγχοι αυτοί θα είναι υποχρεωτικοι για ολους από τον Οκτώβριο, πολλές χώρες τους έχουν αρχίσει ήδη για να είναι έτοιμες όταν λήξει η διορία συμμόρφωσης για όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ. Τώρα ο έλεγχος θα γίνεται και κατά την είσοδο αλλά και κατά την έξοδο.

Αν έχεις ήδη βγει ανυποτακτος εξωτερικού κι έτσι σε περάσαν στο σύστημα ελέγχων δεν θα έχεις πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να το ανανεώνεις συνέχεια το χαρτί. Το πολύ πολύ να σου χαλάσουν την μέρα αν κατά τον έλεγχο δεν σε έχουν περάσει ως εξωτερικού. Μετά απλώς θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την στρατολογια για να διευθετηθεί το θέμα και για να μπορέσεις να φύγεις χωρίς πρόβλημα.

Είναι φυσικό όμως να σου το ξαναζητανε το χαρτί για την έκδοση διαβατηριου γιατί είναι μέρος των προϋποθέσεων για την έκδοση διαβατηρίου. Όπως τα πάντα με το ελληνικό δημόσιο, θα πρέπει να είναι "φρεσκο" το χαρτί.