Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Έχω πανικοβληθεί!


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Έχω πανικοβληθεί!
Αποστολή: 09/Απριλίου/2017 ώρα 20:11 από D.Y.K
Φυσικά και δεν θα πεθάνεις κιόλας. Άλλωστε (δυστυχώς) η συγκεκριμένη νόσος "χτυπάει" κυρίως γυναίκες και μάλιστα το ηλικιακό φάσμα είναι μεταξύ 20-40. Σκέψου ότι περίπου ένα ποσοστό της τάξεως του 25-30% (παγκοσμίως) των γυναικών έχουν σκλήρυνση κατά πλάκας σε πολυεπίπεδη μορφή. Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω η ασθένεια δεν εξαλείφεται ιατρικά, είναι όμως αντιμετωπίσημη σίγουρα.

Σημαντική βοήθεια στην αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας παρέχει η φυσικοθεραπεία, η κινησιοθεραπεία, η λογοθεραπεία, η ψυχολογική υποστήριξη από τα οικεία σου πρόσωπα και φυσικά το...twerking !

Φρόντισε να προσέχεις την διατροφή σου και να ακολουθείς υγιεινό τρόπο ζωής (ισορροπημένη διατροφή, σωματική άσκηση, κόβεις απαραιτήτως το κάπνισμα εάν καπνίζεις και όσο μπορείς περιόρισε το άγχος) !

Τέλος σε αντίθεση με την υπογραφή σου, η ζωή θέλει απαραιτήτως και έρωτα γι'αυτό αν δεν τον έχεις βρει φρόντισε να τον βρεις άμεσα! Καλό θα σου κάνει ψάρακα!

Ότι χρειαστείς και αν περνάει από το χέρι μας εδώ είμαστε!