Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Εθελοντές Πυροσβέστες


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Εθελοντές Πυροσβέστες
Αποστολή: 11/Μαρτίου/2017 ώρα 17:13 από Γιώργος
Αρχικά αποστάλθηκε από PANIC

Η συγκεκριμένη κατηγορία που δεν συμπληρωθηκε περσυ ίσως να συμπληρωνεται και σπάνια καθώς δεν υπάρχουν υποψήφιοι για τις συγκεκριμένες θέσεις που δίνονται και αποτελεί το 3%.. Αυτό το 3% είναι πολύ πιθανό να πηγαίνει συχνά στους εθελοντες οπότε να μπαίνουν σταθερά κατ έτος 8 εθελοντες πυροσβεστες στην σχολή πυροσβεστων.. Το 2% συνολικά από το 10% των ειδικών κατηγοριών που δίνεται για την εισαγωγή στις σχολές συμπληρωνεται με τις μειονοτητες της Θράκης και συνήθως θα τις καλύπτουν τις θέσεις αλλιώς θα πηγαίνουν και αυτές στους εθελοντες αν δεν συμπληρωνονται.. Περσυ η βάση εισαγωγής για την σχολή πυροσβεστων ήταν περίπου 9505 και κάπου στα 16200 για ανθυποπυραγων (Πάντα για τους εθελοντες πυροσβεστες) αυτά..

Στην ανθυποπυραγωνε έπαιρνε 1 εθελοντή κ μπήκε με 12 οπως ειπες. Πσσσσσ μια χαρα κ μεις που δίνουμε πανελλήνιες σαξ πολιτες πρεπει ν βγάλουμε 17.000 για πυροσβέστης και 18 για αξιωματικός. Φέτος έβγαλα 16.300 κ εμεινα εκτός για λιγο Πφ αν δν περασω φέτος εχω φύγει για εθελοντής κ σε 3 χρονια πανελλήνιες. αυτα ειναι αμα τα ξερεις απο την αρχη δν δινεις σαν πολίτης.