Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 09/Μαρτίου/2017 ώρα 13:14 από Clark6
Όντας κάτοικος Αθηνών, μπορείς να απευθυνθείς απευθείας στο Φρουραρχείο Αθηνών. Από εκεί, και εφόσον έχεις γνωμάτευση γιατρού (κατά προτίμηση δημοσίου), θα λάβεις παραπεμπτικό σε ένα στρατιωτικό νοσοκομείο (συνήθως 401 ή 414), όπου ο στρατιωτικός γιατρός θα γράψει την δικιά του πρόταση για αναβολή. Με αυτήν επιστρέφεις στο Φρουραρχείο για τις υπογραφές και μετά πας στο Ρουφ για κατάθεση όλων των εγγράφων (αφού πρώτα περάσεις από ένα copy shop για να βγάλεις αντίγραφα όλων των χαρτιών για το αρχείο σου).
Όσον αφορά το χαρτί του γιατρού, αυτό είναι ένα ζήτημα, τόσο βραχυπρόθεσμα. Θα πρέπει να αναζητήσεις έναν ψυχίατρο συντόμως και να του εξηγήσεις την κατάσταση σου, ώστε να σου γράψει μια κατάλληλη γνωμάτευση. Εν ανάγκη θα πρέπει να πας σε ιδιωτικό γιατρό, γιατί χαρτί ιδιωτικού γιατρού είναι καλύτερο από το να παρουσιαστείς στο Φρουραρχείο χωρίς οτιδήποτε. Χωρίς ένα χαρτί, δεν θα λάβεις παραπεμπτικό για το στρατιωτικό νοσοκομείο.