Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: ΑΕΝ - Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: ΑΕΝ - Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού
Αποστολή: 23/Φεβρουαρίου/2016 ώρα 08:02 από Vasilis_Ch
Καλώς ήρθες!

Θα προσπαθήσω να σου δώσω κάποιες απαντήσεις και όποια άλλη διευκρίνιση θες!

1) Οι Οιννούσες λόγω χωροταξικής κατανομής έχει το πλεονέκτημα ότι προτιμάτε από τις χιώτικες ναυτιλιακές εταιρείες και έχει εσωτερική φοίτηση (Οι Οινουσσες βέβαια είναι ένα μικρό νησάκι πολύ κοντά στη Χίο).
2) Αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω για σένα. Εγώ μηχανικός είμαι και δεν το αλλάζω με τίποτα. Ταξιδεύω 6 χρόνια τώρα και πάλι μηχανικός θα γινόμουν αν ειχα επιλογή. Για αποκατάσταση στη στεριά θα έβαζα 1ο το μηχανικό για 2 λόγους 2) ως μηχανικός μπορείς να εργαστείς σε πασης φύσεως μηχανικές εγκαταστάσεις (ακόμα και στη ΔΕΗ πχ) β) λόγω έλλειψης Κόσμουυπάρχει θέση σε γραφείο ως αρχιμηχανικός αν εισαι καλός.
3) Εξαρτάται το κόσμο που έχεις μέσα και τον χαρακτήρα σου. Το μεγαλύτερο μέρος της μέρας στο καλύπτει η δουλειά, μετά συνήθως συνάντηση για ταινία και κουβέντα στο καπνηστήριο, γυμναστήριο, διάβασμα. Αν είσαι σε κανά λιμάνι κάνεις καμιά βόλτα.
4) Δεν θεωρώ ότι είναι ίδιο παντού. Δεν έχει μεγάλες διαφορές στην ύλη αλλά στους καθηγητές. Σε μικρές σχολές είσαι οικείος στους καθηγητές και λειτουργεί πάντα διαφορετικά
(έχω τελειώσει 2 σχολές και στο λέω με το χέρι στη καρδιά).

Η δουλειά Μηχανικού και Πλοιάρχου δεν έχουν κανένα κοινό να ξέρεις, ότι διαλέξεις να το κάνεις βάσει του τι αγαπάς. Μίλα με κανά παλιό ναυτικό να δεις τι σου ταιριάζει.