Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Προμήθεια σκαφών, περιπολικών και εξοπλισμού


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Προμήθεια σκαφών, περιπολικών και εξοπλισμού
Αποστολή: 04/Οκτωβρίου/2015 ώρα 12:14 από Nassos

Εν τω μεταξύ το Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Προκήρυξε μια σειρά διαγωνισμών για τη προμήθεια ανταλλακτικών, αναλωσίμων και εξοπλισμού επισκευών των πλωτών και χερσαίων μέσων του, συνολικού ύψους 140.500 ευρώ.

Με ξεχωριστή διαδικασία προωθείται το πρόγραμμα αναβάθμισης των θερμικών καμερών των ΠΑΘ του Λ. Σ. ύψους 2.500.000 ευρώ, ενώ η διαδικασία διενέργειας ανοιχτού και δημόσιου Τεχνικού Διαλόγου με σκοπό την κατάρτιση τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια 2 νέων ΠΑΘ μεγαλύτερων των 30μ. Και προϋπολογισμού 30.000.000 ευρώ, παρατείνεται Μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου.

Πέραν όμως αυτών, έντονος προβληματισμός εκφράζεται σχετικά με την παράδοση των 4 υπολειπόμενων σκαφών τύπου POB-24G, αλλά και για την υποστήριξη των άλλων 2 ήδη παραδοθέντων, μετά τις φήμες για αναστολή λειτουργίας των κροατικών ναυπηγείων που τα κατασκευάζουν, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και το Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και σε περίπτωση που το όλο πρόγραμμα ναυαγήσει θα κινήσουν τις νόμιμες διαδικασίες για την διεκδίκηση του ποσού που έχει ήδη καταβληθεί σε αυτά (ως προκαταβολή καταβλήθηκε το 50% του συνολικού κόστους του προγράμματος).

E-amyna.com

Καλά, το παραπάνω δεν το είχαν εξετάσει; Τι δηλαδή, επιλέγουν ναυπηγείο βάσει αμέσης και μόνο παράδοσης;