Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 10/Δεκεμβρίου/2014 ώρα 03:04 από getsimon
Χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου μέλη και διαχειριστές. Η αναβολή για διδακτορικό που έχω λήγει 31/12/2014. Αυτό σημαίνει ότι θα μπω με την ΕΣΣΟ Μαρτίου (;). Γεννήθηκα τον Νοέμβριο του 1984. Δυστυχώς θα τελειώσω το διδακτορικό τον Σεπτέμβριο του 2015. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζομαι 6 μήνες αναβολή, όχι παραπάνω, για να μη καταστραφεί ότι έχω κάνει, καθώς αν μπω για θητεία κινδυνεύω με διαγραφή από το διδακτορικό. Θέλω να υπηρετήσω πραγματικά, απλά όχι σε αυτή τη φάση.

Ήδη το άγχος με έχει κυριέψει σε βαθμό να χάσω τον ύπνο μου. Αν μαζέψω 2-3 (μία κάθε μήνα) γνωματεύσεις από δημόσιο ψυχίατρο ότι με παρακολουθεί, και κάνω τη διαδικασία του φρουραρχίου, θα μου δώσουν 6 μήνες; Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, απλά θα παρακαλούσα θερμά κάποιον που είχε ανάλογη εμπειρία να αφιερώσει λίγα λεπτά απαντώντας μου, για να μου φύγει (ή οχι) το άγχος. Σκέφτομαι να πάω σε δημόσια νοσοκομεία και είτε να πω την αλήθεια στον γιατρό είτε να περιγράψω όντως το άγχος που έχω επιδιώκοντας μια γνωμάτευση. Στο φρουραρχείο έχοντας χαρτί από δημόσιο γιατρό θα με παραπέμψουν στον στρατιωτικό γιατρό και μετά επιτροπή, σωστά;

Έχω αγχωθεί και το θέμα είναι ότι θέλω να υπηρετήσω, αλλά όχι τώρα καταστρέφοντας το μέλλον μου. Θέλω απλά 6 μήνες. Αναμένω τις απαντήσεις σας κυρίως από άτομα που έχουν ανάλογη εμπειρία. Θα σας είμαι ευγνώμων. Συγνώμη αν κούρασα. Γιώργος.