Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Πυρομαχικά για τα Leopard 2


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Πυρομαχικά για τα Leopard 2
Αποστολή: 11/Απριλίου/2011 ώρα 20:11 από Nassos
Έκλεισε η προμήθεια των πυρομαχικών των 120 χλστ.

Ολοκληρώνεται η προμήθεια των πυρομαχικών των 120 χλστ. Για τα άρματα μάχης Leopard 2HEL και Leopard 2A4 με την παραλαβή από την Γερμανία πριν από 6 ημέρες της απάντησης που έστειλε η BWB στην ελληνική LOR. Το πρόγραμμα στην παρούσα φάση θα είναι ύψους 50.250.000 ευρώ και περιλαμβάνει την αγορά 1.500 βλήματα DM63,7.500 DM63A1 και 3.000 εκπαιδευτικών βλημάτων DM12.

Έναντι της αρχικής τιμής επιτεύχθηκε έκπτωση της τάξης του 10%. Παρόλα αυτά η τελική τιμή της προμήθειας Παραμένει ιδιαίτερα υψηλή, ενώ δεν υπάρχει πρόβλεψη για συμπαραγωγή των βλημάτων αυτών Στην Ελλάδα. Με τη συγκεκριμένη παραγγελία Αναμένεται να εξοπλιστούν και να καταστούν πλήρως επιχειρησιακά μεγάλος αριθμός από τα 353 Leopard 2 HEL και Leopard 2A4 που διαθέτει ο ΕΣ.

Επιπλέον αναμένεται και ο νέος διαγωνισμός για την προμήθεια του υπολοίπου αριθμού των πυρομαχικών που απαιτείται για τον εξοπλισμό των συγκεκριμένων αρμάτων μάχης, ο οποίος συνδέεται με την τύχη της ιδιωτικοποίησης των ΕΑΣ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr