Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: ΜΑΚ vs Πεζοναύτες


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: ΜΑΚ vs Πεζοναύτες
Αποστολή: 29/Αυγούστου/2010 ώρα 07:15 από johny.xmarks
Αν και μπαίνω τον Νοέμβρη στρατό, έχω να πω τα εξής, χωρίς κακίες, απλώς σαν παρατηρήσεις και σκέψεις. Σίγουρα οι Πεζοναύτες και οι Αμφίβιοι έχουν διαφορετικές αποστολές, αλλά μια σύγκριση δεν είναι και παράλογη. Αν ήταν έτσι, το thread έπρεπε να είχε κλείσει προ πολλού. Δεν έχει κλείσει, άρα η συζήτηση επί του θέματος συνεχίζεται.

Σίγουρα είναι άσκοπο να συγκρίνεις ΛΟΚ/ΜΑΚ/ΜΑΛ, μιας και οι μόνες διαφορές είναι στα μέσα που χρησιμοποιούν. Όμως ΜΑΚ - ΠΖΝ δεν μου φαίνεται και τόσο παράλογο. Όπως και ΜΑΚ - Πεζικό δεν μου φαίνεται παράλογο, αλλά εδώ όλοι συμφωνούν.

Λοιπόν, εμένα οι Πεζοναύτες μου θυμίζουν τους Marines και οι Αμφίβιοι τους Μarine Recon της Αμερικής, αλλά όχι απόλυτα. Ως ένα μεγάλο βαθμό όμως, ναι. Ψάξτε στο net και θα καταλάβετε τη διαφορά τους.

Όπως το βλέπω εγώ λοιπόν, ναι αυτοί που θα ανοίξουν το δρόμο στους Πεζοναύτες ΠΡΕΠΕΙ να είναι πιο μάχιμοι. Θα αγωνιστούν σε μικρούς αριθμούς, ενώ οι Πεζοναύτες μαζικά. Επίσης οι ΜΑΚ θα αγωνιστούν σε εχθρικό έδαφος, ΠΡΩΤΟΙ. Οι πεζοναύτες θα κάνουν απόβαση ΑΦΟΥ ξεκαθαρίσουν την περιοχή οι ΜΥΚ/ΜΑΚ. Οι ΜΑΚ θα κληθούν να απαντήσουν αμέσως και αιφνιδιαστικά, όχι προμελετημένα όπως οι Πεζοναύτες.

Οπότε η ψήφος μου πάει με τους Αμφίβιους. Παράλογο; Δεν νομίζω.