Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Πυρομαχικά για τα Leopard 2


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Πυρομαχικά για τα Leopard 2
Αποστολή: 17/Μαΐου/2010 ώρα 20:36 από sakisal
Δύο εικοσιτετράωρα μετά την αναχώρησή του (Ταγίπ Ερντογάν) και το υπουργείο Εθνικής ’μυνας έδωσε εσπευσμένα οριστική λύση στην έλλειψη των πυρομαχικών των αρμάτων μάχης με τον υπογραφή από τον υπουργό Εθνικής ’μυνας Ευάγγγελο Βενιζέλο της προμήθειας των πυρομαχικών των αρμάτων μάχης LEO2HEL/A4, ύψους 63 εκατ. Ευρώ.

Η προμήθεια περιλαμβάνει 12.000 + 3.000 βλημάτων μάχης των 120 χλστ. Από την γερμανική εταιρεία Rheinmetall WM και την αμερικανική εταιρεία ΑΤΚ. Τα βλήματα είναι 9.000 διατρητιικά (APFSDS-T) DM63 από τους Γερμανούς και 3.000 χημικής ενέργειας M830A1. Σε αυτή την πρώτη παραγγελία δεν υπάρχουν εκπαιδευτικά διατρητικά DM38, αλλά υπάρχουν 3.000 παλαιά βλήματα DM12 που προφανώς δίνονται δωρεάν.

...

Βέβαια η προμήθεια αφορά το 20% των συνολικών αναγκών σε πυρομαχικά για τα άρματα μάχης, αλλά η υπόλοιπη επιχειρησιακή ανάγκη θα καλυφθεί με διαγωνισμό. Στον φάκελο που έφτασε στο γραφείο του υπουργού Εθνικής ’μυνας Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΓΕΣ, περιλαμβανόταν και η πρόβλεψη για τον διαγωνισμό.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.grΕπεξεργάστηκε από yandr - 18/Μαΐου/2010 ώρα 12:37