Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Πυρομαχικά για τα Leopard 2


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Πυρομαχικά για τα Leopard 2
Αποστολή: 20/Οκτωβρίου/2008 ώρα 13:19 από yandr
περίεργες μεθοδεύσεις, μη σύννομες, περί προμηθειών και αντίθετες με την απόφαση του κυσεα για την προμήθεια πυρομαχικών των νέων αρμάτων φαίνεται να γίνονται από το υπουργείο αμυνας. Τα παραπάνω προκύπτουν από έγγραφο - απάντηση της γερμανικής εταιρείας κατασκευής πυρομαχικών προς το ελληνικό υπουργείο αμυνας, στο οποίο αναγράφεται μεταξύ άλλων: «απαντώντας σε ερώτησή σας για το πόσο κοστίζει η εξαγωγή των συγκεκριμένων πυρομαχικών στην ελλάδα χωρίς συμπαραγωγή, σας ενημερώνουμε ότι με τιμές 2005 είναι για τα dm 63 το κομμάτι 5.200 ευρώ και για τα dm 48 το κομμάτι 2.265 ευρώ.

αξιωματούχοι του υπουργείου αμυνας σχολιάζοντας τα νέα δεδομένα υποστήριξαν ότι είναι σαφές το ενδιαφέρον του υπουργείου αμυνας να προχωρήσει σε προμήθεια πυρομαχικών χωρίς συμπαραγωγή με τα εασ. Και έτσι ανοίγει ο δρόμος για τους ιδιώτες να δημιουργήσουν εργοστάσιο πυρομαχικών στην ελλάδα που θα ανταγωνίζεται τα κρατικά εασ.

ελευθεροτυπία