Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Πυρομαχικά για τα Leopard 2


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Πυρομαχικά για τα Leopard 2
Αποστολή: 09/Οκτωβρίου/2008 ώρα 12:02 από yandr
ΟΜΑΔΙΚΑ πυρά για τα «άσφαιρα» καινουργή τανκς Leopard 2, που έχει παραλάβει και παρατάξει ο Ελληνικός Στρατός στον Έβρο, δέχθηκε χθες η ηγεσία του υπουργείου ’μυνας τόσο από την αξιωματική αντιπολίτευση στη Βουλή όσο και από τον τέως γενικό γραμματέα Εξοπλισμού κ. Γεώργιο Ζορμπά.

Μάλιστα ο (και) πρώην επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος γενίκευσε την επίθεσή του με σκληρές καταγγελίες για καταστροφικές καθυστερήσεις στην υλοποίηση υπογεγραμμένων συμφωνιών για αντισταθμιστικά ύψους πολλών δισ. ευρώ, που χρωστούν ξένοι προμηθευτές όπλων, με αποτέλεσμα να ασφυκτιούν σήμερα οι μικρομεσαίες εγχώριες αμυντικές βιομηχανίες.

Το θέμα με την πολύχρονη καθυστέρηση εφοδιασμού των υπερσύγχρονων αρμάτων μάχης με πυρομαχικά πήρε νέες διαστάσεις μετά την τοποθέτηση του κ. Ε. Μεϊμαράκη στη Βουλή, όπως δημοσίευσαν «ΤΑ ΝΕΑ», ότι εγκαταλείπεται η απόφαση του ΚΥΣΕΑ για προμήθεια των 99.000 πυρομαχικών με διακρατικές συμφωνίες από Γερμανία και ΗΠΑ και πλέον προσανατολίζεται «στη διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού».

ΤΑ ΝΕΑ