Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 14/Μαΐου/2020 ώρα 18:42 από castorsia
Λοιπόν, για όσους βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και ιδιαίτερα στο Λονδίνο το τηλέφωνο του στρατολογικού γραφείου της Πρεσβείας είναι το 02073135612. Μίλησα με μια κυρία, εξαιρετικά ευγενική. Πρότεινε (αν και δεν οριστικοποιήθηκε) να μεταβώ στη Πρεσβεία και να κάνω υπεύθυνη δήλωση, με το γνήσιο της υπογραφής, στην οποία θα εξηγώ γιατί αιτούμαι αναβολή για κοινωνικούς λόγους. Και μετά θα το στείλουν και αυτοί (δεν είμαι σίγουρος για αυτό) ; Ή μάλλον θα το στείλω εγώ online, όπως προβλέπται. Αυτό μόνο.

Αλλά παιδιά, δεν έχουν ενημέρωση. Μου έλεγαν για πτήσεις με ανταπόκριση, πως δεν έχουν λάβει κάποια guidelines ώστε να ξέρουν τι να κάνουν... Ούτε καν καλοξέρανε ότι γίνονται πλέον online οι αιτήσεις. Γενικά μπάχαλο. Και προκύπτει το ερώτημα κατά πόσο θα έχουν αποτέλεσμα οι αιτήσεις μας και αυτό που μας προτείνουν από την στιγμή που ήδη διαβάζουμε πως απορρίπτονται. Πρέπει να τους πιέσουμε, να καταλάβουν ότι είμαστε πολλοί και είχαμε όλη την καλή διάθεση να κατέβουμε ώστε να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας, αλλά τώρα είναι απλά αδύνατο.

Τι να πω, παράνοια. Δε θα αναφέρω καν το γεγονός του τι συνέπειες μπορεί να έχει στη δημόσια υγεία εκατοντάδες απεγνωσμένοι να μπουκάρουν Ελλάδα και στο στράτευμα για να γλυτώσουν το πρόστιμο έπειτα απο 2-3 αντοποκρίσεις σε αεροδρόμια ανά την Ευρώπη.