Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 14/Μαΐου/2020 ώρα 15:31 από larwse
Αρχικά αποστάλθηκε από Kleomenis1

Τραγικό. Δεν καταλαβαίνω τι σκέφτονται.

Επίσης οκ, ας πούμε ότι βρίσκει κάποιος μία πτήση. Τι συμβαίνει με την υποχρεωτική καραντίνα των 14 ημερών; Αυτό δεν είναι λόγος που απασχολεί την στρατολογία; Δηλαδή αν κάποιος βρει μια πτήση μέσα στις επόμενες μέρες και είναι Ελλάδα σε υποχρεωτική καραντίνα, πώς θα πάει να καταταχθεί ή έστω πώς θα πάει στο φρουραρχίο να ζητήσει αναβολή για λόγους υγείας; Αυτό προφανώς από την μία απαγορεύεται από την αστυνομία, προφανώς από την άλλη φαντάζομαι είναι κάτι που δεν θέλουν ούτε οι ίδιοι να συμβεί.

To ρώτησα και αυτό. Πήρα τηλέφωνο στον ΕΟΔΥ να μάθω τι ισχύει με την καραντίνα. Αυτό που μου ειπαν είναι πως με το που φτασεις Ελλάδα σε πάνε σε ξενοδοχείο και σου κάνουν το τεστ για Covid. Την επομενη μερα και εφόσον βγει αρνητικό, αναφέρεις το λόγω για τον οποίο ήρθες Ελλάδα και ανάλογα με την περίπτωση σου λένε και τι πρέπει να κάνεις. Το 14ημερο ισχύει γενικά αλλά μου ειπε ότι κάποιες περιπτώσεις μπορει να κανουν και λιγότερο (από ότι κατάλαβα ούτε αυτός ήξερε ακριβώς) Όταν του ανέφερα ότι έρχομαι για στρατο (χωρις να αναφέρω τιποτα για αναβολές, φρουραρχεία κτλ.) , μου ειπε ότι μπορει να χρειαστεί να κανω καραντίνα σε στρατιωτικό νοσοκομείο.