Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Ανυπότακτοι εξωτερικού


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Ανυπότακτοι εξωτερικού
Αποστολή: 04/Ιανουαρίου/2020 ώρα 14:51 από Nikolas86
Αρχικά αποστάλθηκε από TZOYLIANO

Για σας θα ήθελα να ρωτήσω το έξεις είμαι είμαιγεννημένοςστης21/11988 32 χρόνον σε 23 μέρες. Κάτοικος της Ελλάδος εδώ 22 χρονιά νόμιμος σχολείου έχω επιχείρηση κλπ. Εκανα αίτηση για ελληνική ιθαγένεια 3/5/2016 και μου βγήκε η απόφαση 10/1/2018 δεν γνώριζα μέχρι το12/12/2019 πήρα την ταυτότητα. Απλά μου έχαν δωσει ένα χαρτί να έλεγχο στο σύστημα να βλέπω εάν θα πάω για δηματολογηση. Αφού εγώ περίμενα χωρίς να γνωρίζω χωρίς να με ενημερώσουν χωρίς να. Ε πάρουν τηλέφωνο έγραψαν απάντηση ότι δεν με βρήκε και ο στρατόνομια μου έδωσαν 1 χρόνο αναβολή και μετα με έβγαλαν ανυποτακος Περιμένω και πεδι από μερα σε μέρα ευχαριστώ
Τη μπορώ να κανω

Μπορείτε είτε να μην κάνετε τίποτα, καθώς η αστυνομία φαίνεται να αδυνατεί να σας εντοπίσει, είτε να προσπαθήσετε να πάρετε κάποια αναβολή. Να ξέρετε ότι υπάρχει διοικητικό πρόστιμο 6000 ευρώ, λόγω της ανυποταξίας σας και μέχρι κάπως να επιλυθεί αυτό το θέμα, που κάποια στιγμή μπορεί να εμφανιστεί στην εφορία σας, μιας και έχετε και επιχείρηση. Εάν δεν κάνετε τίποτα, μπορεί να σας αναζητεί η αστυνομία, να μην μπορείτε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και να εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης. Για να πάρετε αναβολή, θα πρέπει να σταματήσετε να είστε ανυπότακτος, δηλαδή να παρουσιαστείτε, και να προβάλλετε κάποιους λόγους για την αναβολή, που μπορεί να συνδέονται με την γέννηση του παιδιού σας, τα οικονομικά σας, την υγεία σας κ. Τ. Λ. Θα ήταν σώφρων, κάποιος από τους οικείους σας να επικοινωνήσει με το αρμόδιο στρατολογικό γραφείο, ώστε να μάθει τι έχει συμβεί και ποια είναι η εξέλιξη της υπόθεσης σας, χωρίς να αποκαλύψει πού βρίσκεστε και τι κάνετε. Η στρατολογία μπορεί να σας παραθέσει και τις επιλογές σας. Μια διαθέσιμη επιλογή θα ήταν να καταταγείτε το 2021 που θα είστε 33 για 20 ημέρες και να εξαγοράσετε την υπόλοιπη θητεία, εάν διαθέτετε τα χρήματα. Επίσης, εάν καταταγείτε μέχρι τέλος του 2020, αίρονται οι συνέπειες της ανυποταξίας: Πρόστιμο κ. Τ. Λ. βάσει νόμου.