Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 03/Αυγούστου/2019 ώρα 18:53 από xristoforos9119
Αρχικά αποστάλθηκε από Νικόλας

Καλησπέρα, τελικά πήρα τηλέφωνο σήμερα στη στρατολογία και μου είπαν ότι ακόμα δεν έχει καταφθάσει ο φάκελος μου, ίσως έρθει την επόμενη βδομάδα αν και θα ξαναπάρω τηλέφωνο βέβαια την άλλη Παρασκευή. Όχι δεν με επηρέασε πουθενά, στη δουλειά που βρήκα πολύ απλά στο ερωτηματολόγιο έγραψα εκπλήρωμενες στρατιωτικές υποχρεώσεις (παρότι υπήρχε και η επιλογή Μη υπόχρεος,) δε ρώτησανκάτι άλλο, δεν επιμένει κανείς. Γενικά δε φαίνεται πουθενά η αναβολή ή η απαλλαγή μόνο άμα θες να διοριστεις σε σώματα ασφαλείας, το απολυτήριο που παίρνουν όλοι παίρνεις και εσύ.
Καλησπέρα. Εσύ έγραψες εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις αλλά δεν είναι ακόμα εκπληρωμένες, γι αυτό ρώτησα. Θέλω να πω, εσύ σκοπεύεις να πάρεις απαλλαγή ι5 και πήρες αναβολή ενός χρόνου, αλλά δεν τελείωσες με τον στρατό οριστικά, άσχετα που εκείνοι δε το ξέρουν. Σκέφτομαι απλά μήπως αντιμετωπίσω θέματα ενώ βρίσκομαι στις ετήσιες αναβολές, καθώς αν κάποιος μου ζητήσει απολυτήριο στρατού για να με πάρει σε μία δουλειά, δε θα έχω να του δείξω κάτι εφόσον θα είμαι σε αναβολή ακόμα κι όχι απαλλαγή.