Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 06/Μαΐου/2019 ώρα 20:30 από naglorious
Το γράφει πίσω και απ΄το σημείωμα κατάταξης μπορείς να πας φρουραρχείο πέντε μέρες πριν εως και την ημέρα που θα παρουσιαστείς. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου αρνηθούν στο φρουραρχείο να σε δεχτούν την ημέρα που θα παρουσιαστείς. Δεν θα βγείτε ανυπότακτοι και θα εξυπηρετηθείτε. Απλά μην πάτε χαλαροί στις 11 το πρωί. Φροντίστε να πάτε 5.30-6.00 ώστε να είστε λίγο πιο μπροστά στο αναπόφευκτο ντου που θα γίνει. Δυστυχώς η έλλειψη οργάνωσης και η παρουσία μόνο ενός γιατρού (ένας ήταν για το ψυχολογικό για το παθολογικό δεν γνωρίζω) το κάνουν χρονοβόρο.
Πιάστε κουβέντα με τους γύρω σας θα σας βοηθήσει να περάσει η ώρα γρήγορα.
Ακόμα και 2 το μεσημέρι να τελειώσετε απ'το φρουραρχείο δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος ανησυχίας καθώς θα έχετε 3 εργάσιμες διορία για να καταθέσετε τα έγγραφα που θα σας δώσουν στο ρουφ.
Πάρτε καφέ τσιγάρα νερό να είστε κομπλέ.
Θα ταλαιπωρηθείτε αλλά αν έχετε υπομονή και είστε πονηροί (δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται για να χωθείς κάπως) θα τελειώσετε.
Και το βασικό μην κάνετε μανούρες παιδιά όλοι για τον ίδιο λόγο πήγαμε και δεν θέλουμε να περιμένουμε αλλά είναι αναγκαίο κακό