Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 06/Μαΐου/2019 ώρα 15:03 από naglorious
Σήμερα ολοκλήρωσα την διαδικασία και ορίστε πως ήταν.
Έφτασα φρουραρχειο Αθηνών στις 6 και είχε ήδη 250-300 άτομα ουρά που αυξανόταν συνέχεια.
Κάποια στιγμή ένα παιδί είπε ότι είχε έρθει τις προάλλες και δεν τον δέχθηκαν και ότι του είπαν πως την Δευτέρα θα έχουν προτεραιότητα όσοι ήταν να παρουσιαστούν σήμερα ώστε να μην έχουν πρόβλημα.
Αφού πήγαμε στην πύλη μπροστά και υπήρχε συνωστισμός κάποιος λοχαγός προσπάθησε μάταια να μας βγάλει έξω ώστε να μπουν αυτοί που παρουσιάζονται σήμερα αλλά έγινε ντου.
Ακριβώς στο σημείο όπου είναι τα γραφεία και 3 κοντεινερ κατάφερε να μας ελέγξει και δεχόταν αρχικά αυτούς που παρουσιάζονται σήμερα. Εγώ (που πήγα για ψυχολογικό) ήμουν τυχερός και ήμουν στην ουρά για τον γιατρό κοντά στα 150-200 άτομα. Μπήκα στην ουρά για τον γιατρό περίπου 7.45. Η σειρά μου να με δει ήρθε στις 11.45. Υπήρχε θέμα με την ουρά γιατί ήταν εντελώς ανοργανωτοι με μόλις έναν ψυχίατρο μέσα στο κοντεινερ και κάποιο στέλεχος είχε βάλει μπροστά στην πόρτα ένα θρανίο με αποτέλεσμα να σπάει η σειρά. Αφού με δέχθηκε ο γιατρός ζήτησε να δει την γνωμάτευση του γιατρού και το σημείωμα κατάταξης μου και τίποτα άλλο. Δεν με ρώτησε απολύτως τίποτα παρά μόνο πόση αναβολή είχα προηγουμένως. Μου έδωσε ένα παραπεμπτικο και στο ίδιο κοντεινερ ακριβώς ήταν οι γιατροί οι οποίοι απλώς συμπλήρωσαν την γνωμάτευση και μου είπαν να πάω τα χαρτιά στο ρουφ. Ο γιατρός δεν κρατάει απολύτως κανένα έγγραφο δικό σας απλώς διαβάζει την γνωμάτευση σημειώνει πόση αναβολή πιστεύει ότι θα χρειαστείς, γράφει την δικιά του γνωμάτευση η οποία είναι περιληπτικά η γνωμάτευση του προσωπικού σου ιατρού. Αφού σε δεχτεί ο γιατρός, και αν έχεις όλα τα απαραίτητα έγγραφα, σε 5 λεπτά τελειώνεις.
Μέσα σε 5 λεπτά τελείωσα και στο ρουφ αλλά ήμουν τυχερός γιατί ανήκω Πειραιά όπου δεν έχει καθόλου ουρά.
Γνώμη μου είναι ότι καλό είναι να πάει κάποιος την ημέρα που θα πρέπει να παρουσιαστεί ώστε να εξυπηρετηθεί 100%. Για το ρουφ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί άπαξ και σας δει ο γιατρός στο φρουραρχειο έχετε διορία 3 εργάσιμες