Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 04/Μαΐου/2019 ώρα 09:44 από marioscs
Αρχικά αποστάλθηκε από vasilis401

Όσο περιμέναμε έξω είχε σχηματιστεί μια τεράστια ουρά (δε μπορούσα να δω μέχρι που έφτανε) με 2-3 άτομα ανά θέση. Αν μας έβαζαν από την πύλη για τους πεζούς, η σειρά θα διατηρούνταν. Τελικά όμως άνοιξαν την πύλη για τα αυτοκίνητα (σχεδόν 10 μέτρα πλάτος) κι έγινε το έλα να δεις. Ούτε με ξύλο δε θα κράταγες τη σειρά σου.

Πάντως το ότι ο τελευταίος μπορούσε να μπει πρώτος αν προσπαθούσε, το είπα καθαρά θεωρητικά. Οι 200-300 πρώτοι μπήκαν στους 200-300 πρώτους. Οι πιο πίσω θα ήταν αδύνατο να καταλάβουν ότι άνοιξαν οι πύλες, άρα θα έμπαιναν με την επόμενη παρτίδα.

Όσον αφορά την ερώτηση σου, δεν ξέρω. Θα πάω Δευτέρα στο Ρουφ και θα ενημερώσω, αν δεν έχει απαντήσει κανείς.
Πάντως εγώ που έφτασα γύρω στις 6:30 την έκανα γιατί φρίκαρα με τον κόσμο που είδα και είχα και μια δουλειά στη στρατολογία οπότε πήγα εκεί οπου τελείωσα και σχετικά γρήγορα. Στην στρατολογία αν φτάσεις πριν ανοίξουν γράφουν το όνομα σου σε μια λίστα και γύρω στις 7 και κάτι που ανοιγουν τα γραφεία φωνάζουν ονόματα με τη σειρά. Αυτό στο φρουραρχείο πάντως είναι τραγικό και δείχνει ανοργανωσιά, πως γίνεται να "μπουκάρουν" άτομα σε στρατόπεδο και να μην διατηρείται η τάξη;

Αφού μπείς μέσα στο φρουραρχείο μπορείς να μου περιγράψεις ακριβώς τι γίνεται; Παίρνεις νούμερο προτεραιότητας, πας σε κάποιο συγκεκριμένο κτήριο; Ρωτάω για να μην είμαι χαμένος και χάσω χρόνο και θέσεις από τη σειρά γιατί σκοπεύω να πάω και εγώ κατά τις 5 παρά. Ευχαριστώ.