Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Ανυπότακτοι εξωτερικού


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Ανυπότακτοι εξωτερικού
Αποστολή: 01/Απριλίου/2019 ώρα 18:42 από Ισοβίτης
Καλησπέρα πάλι,

τώρα που μιλάμε τις τελευταίες μέρες για τις Πιθανοτητες καταδίκης λόγω ανυποταξίας σήμερα έμαθα κ κάτι καινούργιο. Απο το στρατολογικό γραφείο μου έδωσαν το τηλέφωνο του στρατοδικείου για να βεβαιωθώ 100% ότι δεν έχω καταδικαστεί (απο το στρατολογικό γραφείο με συμβουλεψαν να το κάνω μπας κ έχει γίνει κανένα επικοινωνιακό μπέρδεμα)

Ο υπάλληλος του στρατοδικείου (αφού διάβασε το φάκελό μου) παραξενεύτηκε με την ερώτησή μου κ μου εξήγησε Το εξής: Σε δίκη καλούνται μόνο όσοι έχουν διακόψει την ανυποταξία (δηλ. Πχ με σύλληψη ή με παρουσίαση στο στρατό). Έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να με καλέσουν σαν ανυπότακτο σε δίκη. Επίσης μου ανέφερε πως τα πράγματα με τους ανυπότακτους εξωτερικού δεν τα πολυκυνηγάνε.

Γράφω μόνο αυτά που μου είπαν. Εάν ανησυχείτε, πάρτε καλύτερα ένα τηλέφωνο το στρατολογικό σας γραφείο ή και το άρμόδιο στρατοδικείο για να επιβεβαιωθειτε οτι αυτο ακριβώς ισχύει.