Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας
Αποστολή: 22/Φεβρουαρίου/2019 ώρα 17:50 από Μάνος
Καλησπέρα έχω μιλήσει με πολλά παιδιά που έχουν πάει ένοπλοι φρουροί πλοίων και τα πράγματα σήμερα είναι τραγικά στις αμοιβές που έχουν πέσει στα 1.000 με 1.200 ευρώ το μήνα στο πρώτο ταξίδι. Μόνο ο αρχηγός της ομάδας είναι Έλληνας, όλοι οι υπόλοιποι είναι Ινδοί ένοπλοι φρουροί πλοίων. Τα έξοδα για να πάει κάποιος είναι το ελάχιστο 800 ευρώ περίπου, τα οποία τα καλύβεις απο την τσέπη σου.(Ναυτικό φυλλάδιο, διαβατήριο, ιατρικές εξετάσεις, κ. Α.).

Η μοναδική ασφάλιση που έχεις είναι σε περίπτωση ατυχήματος ή και ασθενείας με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία. Δεν σε προσλαμβάνουν σαν υπάλληλο αλλά δουλεύεις σαν ανεξάρτητος συνεργάτης. Με λίγα λόγια είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Στο καράβι πας σαν φιλοξενούμενος που σημαίνει ότι και να σου τύχει κανείς δεν φέρει καμία ευθύνη. Οι συνθήκες όταν δεν είσαι πάνω στο καράβι είναι άθλιες, μπορεί να μένεις σε καίκια ή κοντεινερς μέχρια να περιμένεις να ρθει το επόμενο καράβι να σε πάρει.

Ένας φίλος μου πρώην αξιωματικός που πήγε και συνεχίζει να πάει όταν τον ρώτησα πως είναι οι συνθήκες στα κοντεινερς μου απάντησε ότι το 90 τοις έκατο που πήγε αρρώστησε, όταν τον ρώτησα απο τι; Δεν μου απάντησε. Οι συνθήκες σε αυτα τα κράτοι είναι τριτοκοσμικές. Πας για 2 ή 3 μήνες στο πρώτο συμβόλαιο και αν τα δηλώσεις εφορία και εγγραφείς και στο ΤΕΒΕ όπως πρέπει κανονικά σας ελεύθερος επαγγελματίας (Αυτό σημαίνει συμβόλαιο - σύμβαση ανεξάρτητης συνεργασίας) ... Τ

ότε τα καθαρά λεφτά που σου μένουν δεν είναι πάνω από 300 με 400 ευρώ το μήνα για 3 μήνες. Ακούγετε απίστευτο αλλά μπορείτε να το υπολογίσετε και μόνοι σας.