Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: 2018 ΣΤ ΕΣΣΟ - 124 ΠΒΕ (Τρίπολη)


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: 2018 ΣΤ ΕΣΣΟ - 124 ΠΒΕ (Τρίπολη)
Αποστολή: 12/Οκτωβρίου/2018 ώρα 14:15 από paschalisb

Ιδού μια περιγραφή του τι θα κάνετε τη μέρα που θα παρουσιαστείτε:


Θα συναντήσετε αρκετό κόσμο στην πύλη που θα περιμένει να μπει. Στα δεξιά θα έχει έναν πάγκο η gillette και θα μοιράζουν ξυράφια στους νεοσύλλεκτους. Θα σας βάζουν μέσα κατά ομάδες ανάλογα με την ώρα προσέλευσης. Απ’τη στιγμή που θα διαβείτε την πύλη θα περάσει καμία ώρα μέχρι να φτάσετε στον έλεγχο. Θα σας δώσουν ένα κρουασάν και ένα νερό μέχρι να φτάσετε εκεί.

Στον έλεγχο αρχικά θα σας ελέγξουν με μηχάνημα αεροδρομίου. Στη συνέχεια θα σας πουν να ανοίξετε βαλίτσες. Φάρμακα θα κατασχεθουν, όπως επίσης και σπρέι, μωρομαντηλα, κινητά με κάμερα και ταλκ. Μην πάρετε κινητό με σπασμένη κάμερα, δεν θα περάσει.

Αν παίρνετε φάρμακα και έχετε μαζί γνωμάτευση θα τα δει ο γιατρός και θα κρίνει αν θα τα πάρετε μαζί σας ή αν θα τα πάρει στο ιατρείο και θα πάτε από εκεί να τα παίρνετε κάθε μέρα.

Θα σας μετρήσουν ύψος και βάρος (θα κερδίσετε λίγους πόντους στο ύψος και θα χάσετε λίγα κιλά στο βάρος). Ανά 40 άτομα μετά θα χωριστείτε σε ομάδες και θα ακολουθήσουν ιατρικές εξετάσεις, εμβόλια και παραλαβή ιματισμού. Επίσης θα περάσετε από το γραφείο της στρατολογίας για επιβεβαίωση των στοιχείων σας και του τόπου που θέλετε μετάθεση. Εκεί θα σας πάρουν την ταυτότητα.

Να έχετε αρκετή υπομονή, γιατί όλα είναι δυσκίνητα. Θα σας πάνε και για φαγητό κάποια στιγμή το μεσημέρι, όπως και το βράδυ.

Συμβουλή μου να πάτε ΝΩΡΙΣ. Ατομα που πήγαν μισή ώρα μετά από εμένα πήραν ιματισμό τρεις μέρες μετά. Όσοι μπήκαν νωρίτερα είχαν ξεμπερδεψει νωρίς.

Το πρώτο βράδυ θα σας χωρίσουν σε θαλάμους αλφαβητικά. Δεν θα επιλέξετε εσείς κρεβάτι, αλλά θα σας δώσουν αυτοί. Ακόμα και να μην πάρετε ιματισμό απ' την πρώτη μετά βγαίνετε κανονικά με πολιτικά ρούχα στην αναφορά και μαθαίνετε να παρατείνει προσοχή κλπ.

Αν ξέρετε την ομάδα αίματος δεν θα σας ελέγξουν. Αν είστε κρυωμενοι δεν θα κάνετε τα εμβόλια την πρώτη μέρα. Για να γλιτώσετε ταλαιπωρία να έχετε ακτινογραφία μαζί.

Η πρώτη μέρα είναι γεμάτη ταλαιπωρία. Η νύχτα θα είναι ακόμα πιο δύσκολη γιατί δεν θα ξεμπερδεψετε πριν τις 2. Να έχετε κοιμηθεί καλά όσο μπορείτε