Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 24/Σεπτεμβρίου/2018 ώρα 22:03 από motoplat
Καλησπέρα σε όλους,30/7 είχα περάσει από την επιτροπή απαλλαγών (με καταληκτική ημερομηνία 3/8) Όπου με ενημέρωσαν ότι βγαίνω Ι5 (μετά από δύο ετήσιες αναβολές) και ότι θα μου σταλεί και η απάντηση με το ταχυδρομείο, πιθανολογώ με συστημένο.

Η στρατολογία στην οποία υπάγομαι βρίσκεται στην επαρχία και συγκεκριμένα στην Τρίπολη, εγώ όμως κατοικώ στην Αθήνα και είχα δηλώσει την διεύθυνσή μου στο Ρουφ ώστε να μπορέσω να περάσω την διαδικασία της απαλλαγής μέσω του φρουραρχείου, το αναφέρω εάν υπάρχει περίπτωση να παίζει κάποιο ρόλο στην όλη καθυστέρηση. Μέχρι και το τελευταίο χαρτί που έλαβα στα χέρια μου, δηλαδή το παραπεμπτικό για την επιτροπή απαλλαγών όλα κυλούσαν ομαλά, και τα συστημένα έρχονταν μέσα στις ημερομηνίες που μου είχαν πει, συν το πολύ 3...4 μέρες.

Από την ημέρα πάντως που εξετάστηκα (και πήρα την απαλλαγή συμφωνα με την επιτροπή) δεν έχει έρθει κανένα χαρτί στα χέρια μου, ούτε σαν απλό ούτε βέβαια σαν συστημένο, το οποίο θα έγραφε την απόφαση. Από την επιτροπή απαλλαγών μου είπαν ότι η απάντηση θα ερχόταν μετά από έναν μήνα. Ήδη βαδίζουμε στο τέλος του δεύτερου.

Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει να έρθει η τελική απόφαση; Έρχεται όντως κάποιο γράμμα ή πρέπει απλά εγώ μετά από κάποιο διάστημα να πάω και να ζητήσω μόνος μου ότι έντυπο χρειάζομαι;