Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Ανυπότακτοι εξωτερικού


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Ανυπότακτοι εξωτερικού
Αποστολή: 17/Ιουλίου/2018 ώρα 18:06 από Τέο
Αρχικά αποστάλθηκε από Nassos

Η πλάκα του άρθρου είναι ότι αναφέρεται στον γνωστό Καρανίκα και αναφέρεται σε καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, που έκτοτε ζήτημα αν έχουν ανακινηθεί 2-3 φορές.

Από την άλλη αναρωτιέμαι, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην εξουσία από το 2015, γιατί δεν κατήργησε ακόμη το "6χίλιαρο" του Βενιζέλου και όποιες άλλες ποινικές διαδικασίες που αφορούν τους ανυπότακτους;

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο Τσίπρας είχε εξαγγείλει ότι θα καταργούσε την επιβάρυνση με δεύτερη και τρίτη φορά του προστίμου (υπάρχουν σχετικά άρθρα στον τύπο). Προσωπικά είχα επικοινωνία με στρατολογία λίγο καιρό μετά την εξαγγελία και με διεβεβαίωσαν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο αν διακοπεί η ανυποταξία (έχω υποβάλλει το περιεχόμενο της επικοινωνίας στο φόρουμ παλαιότερα). Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποιος κανονισμός για το θέμα, ίσως να διευθετήθηκε με κάποια εντολή ή κάτι άλλο παρόμοιο εφόσον ήταν κάτι το οποίο ήταν άδικο και δεν έστεκε.

Επαναλαμβάνω όμως ακόμα και αν συμφωνούμε με το παραπάνω άρθρο δεν είναι καθόλου χρήσιμο να ανεβάζουμε άρθρα από το 2013. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Ενδιαφέρον θα είχε αν κάποιος γνωρίζει κάποιον που να του επιβλήθηκε το πρόστιμο για δεύτερη φορά τα τελευταία 1-2 χρόνια.