Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Ανυπότακτοι εξωτερικού


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Ανυπότακτοι εξωτερικού
Αποστολή: 28/Μαΐου/2018 ώρα 10:19 από Τέο
Πάει στην εφορία. Όσο για το δεύτερη και τρίτη φορά πρόστιμο, αυτό ναι μεν γινόταν παλιότερα αλλά πέρασε ρύθμιση ο ΣΥΡΙΖΑ που αποκλείει αυτό. Έχει ποστάρει το σχετικό δημοσίευμα κάποιος στο φόρουμ λίγο παραπάνω. Μπορούν βέβαια να σου επιβάλλουν πρόστιμο ξανά αν ξαναβγεις ανυπότακτος, που γίνεται με βάση τα παρακάτω (από μήνυμα που μου είχε στείλει η στρατολογία) :

α. Για να κηρυχθεί εκ νέου κάποιος ήδη ανυπότακτος σε νέα ανυποταξία Θα πρέπει να έχει διακοπεί η ανυποταξία Του, να προγραμματισθεί για κατάταξη εκ νεόυ και να μην ξανακαταταγεί. Οι τρόποι διακοπής της ανυποταξίας περιγράφονται στο άρθρο 51 του Ν.3421/2005. Μπορείτε να ενημερωθείτε ακριβώς για το τι προβλέπει το άρθρο αυτό στο site μας www.stratologia.gr Όπου και υπάρχει σχετικό banner για την ισχύουσα νομοθεσία.
β. Όπως σας αναφέραμε και στην προηγούμενη απάντησή μας δεν ξανακηρύσσεται κάποιος ανυπότακτος έχοντας αποπληρώσει το σχετικό πρόστιμο.
γ. Δεν γίνεται ανά τακτά διαστήματα παρά μόνο στις περιπτώσεις που αναφέραμε και ανωτέρω στην παράγραφο α.
δ. Δεν υπάρχει ανώτερος αριθμός που μπορεί να κηρυχθεί κάποιος ανυπότακτος. Εφόσον διακοπεί η ανυποταξία Του με κάποιον από τους τρόπους του Άρθρου 51 του Ν.3421/2005 μπορεί και πρέπει να γίνεται για όσες φορές απαιτείται.