Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Ανυπότακτοι εξωτερικού


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Ανυπότακτοι εξωτερικού
Αποστολή: 25/Μαΐου/2018 ώρα 11:14 από Τέο
Αρχικά αποστάλθηκε από giwtas

Προετοιμάζομε και εγώ για ΜΚΕ αλλά στο προξενείο εδώ μου λέγανε κάτι κουφά π. Χ. Είχανε δει το συμβόλαιο σπιτιού και επειδή ήταν τυπωμένο template με συμπληρωμένα στοιχεία σπιτιού, ονόματα, ενοίκιο και διάφορα με στυλό ότι δεν ισχύει... Επίσης το ότι δεν έχω γραφτεί σε γιατρό ποτέ... Τι στιγμή που απλά δεν είμαι άτομο που τρέχει στο γιατρό εύκολα... Εφόσον έχω αποδεικτικά μισθοδοσίας για 7 χρόνια, συμβόλαια σπιτιών, λογαριασμούς στα σπίτια αυτά για νερό, ρεύμα, δημοτικό φόρο και όλα τα σχετικά δεν πρέπει να έχουνε θέμα. Αποδεικνύει βιοπορισμό πέρα από κάθε αμφιβολία.

Σε ποια χώρα είσαι αν επιτρέπεται; Συμβόλαια σπιτιού δεν μου ζητήσαν εμένα. Επίσης, μου είπαν και είναι κοινή πρακτική, ότι αν έχεις πχ ένα πιστοποιητικό εγκατάστασης από τον Δήμο (που δίνουν στο Βέλγιο) το οποίο να αναφέρει ημερομηνία αργότερη από την οποία πραγματικά ήρθες (γιατί απλά δεν γράφτηκες κατευθείαν στο Δήμο) δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε απορρίψουν εφόσον έχεις άλλα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι ήσουν στην τάδε χώρα (πχ συμβόλαια δουλειάς, μισθοδοσία, τράπεζα, κλπ.).

Κάθε προξενείο ζητάει τα δικά του αλλά θα πρέπει να εξηγήσεις ότι όπως λες και εσύ τα αποδεικτικά που έχεις αποδεικνύουν ότι ήσουν εκεί...