Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Ανυπότακτοι εξωτερικού


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:



Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Ανυπότακτοι εξωτερικού
Αποστολή: 26/Σεπτεμβρίου/2017 ώρα 23:28 από pp85nl
Καλησπέρα,

Από το 2013 είμαι ανυπότακτος εξωτερικού. Μένω στο εξωτερικό (χώρα ΕΕ) εδώ και λίγο παραπάνω από 8 χρόνια (εργασία 1 χρόνο - σπουδές 4 χρόνια - εργασία 3 χρόνια, με αυτή τη σειρά) και θέλω άλλα 3 χρόνια μέχρι να μπορέσω να κάνω αίτηση για πιστοποιητικό μονίμου κατοίκου εξωτερικού. Σε 1-1,5 χρόνο όμως είναι αρκετά πιθανό να μετακομίσω σε άλλη χώρα εκτός ΕΕ.

Σκέφτηκα λίγο πριν φύγω από εδώ να καταθέσω δικαιολογητικά στο προξενείο για να μου σώσουν βεβαίωση που θα αναφέρει οτι έζησα εδώ για 9-10 χρόνια. Στη συνέχεια θα ζητήσω βεβαίωση από το προξενείο στην άλλη χώρα και θα τους παρουσιάσω και τη βεβαίωση από το προξενείο εδώ ώστε να συμπληρώνονται 11 χρόνια και να μου δώσουν το πιστοποιητικό μονίμου κατοίκου εξωτερικού. Είναι καλή μέθοδος αυτή ή μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο;

Ευχαριστώ