Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Παραλλαγές G3


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Παραλλαγές G3
Αποστολή: 19/Σεπτεμβρίου/2017 ώρα 22:20 από anaktas
Αρχικά αποστάλθηκε από _KOURSAROS_

Τα περισσότερα mod που βρήκα είναι για να μετατραπεί σε όπλο ακροβολιστή, η λύση δεν είναι να πάρουμε έτοιμα κομμάτια από το εξωτερικό, αλλά να δοθεί εργασία στα ΕΑΣ ώστε το τυφέκιο να βελτιωθεί με βάση τις ανάγκες των ΕΕΔ και όχι των τεξανών κυνηγών, μιας και νέο τυφέκιο δεν υπάρχει περίπτωση να βγει από τα ΕΑς, για την ώρα τουλάχιστον.


’ρα εδώ μιλάμε για κανονικό σχεδιασμό εξ αρχής για τα όποια κομμάτια του τυφεκίου χρήζουν αναβάθμισης... Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα, το οποίο δεν έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό στην Ελλάδα... Μακάρι να υπάρξει τέτοια εξέλιξη, αλλά προς το παρόν ας κοιτάξουμε για ήδη υπάρχοντα aftermarket προϊόντα (κοντάκια, χειροφυλακτήρες, ράγες, λαβές κλπ) και όχι απαραίτητα αλλαγές προς όπλο για χρήση designated marksman... Υπάρχουν και αξιόλογα προϊόντα και καλές τιμές χωρίς μεγάλο κόστος αναβάθμισης, τουλάχιστον για ένα μέρος των ήδη εν υπηρεσία τυφεκίων στον ΕΣ.