Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 24/Αυγούστου/2017 ώρα 02:37 από wannabegiotas
Καλησπέρα, Μόλις γράφτηκα στο Φόρουμ γιατί έχω μια πολύ συγκεκριμένη απορία που δυστυχώς κανένα σάιτ ή γνωστός μου μπορεί να μου λύσει. Όπου να'νε θα μου έρθει το χαρτί κατάταξης και το μυαλό μου έχει γίνει βούτυρο. Δεν μπορώ ψυχολογικά να αντέξω ούτε να πατήσω στο πλοίο για να πάω στο στρατόπεδο. Έχω γενικά ιστορία και τρελά προβλήματα και δεν γίνετε να πάω στρατό, και από'τι καταλάβατε, ο στόχος μου είναι να βγω Ι5.

Τώρα θα μου πείτε ότι εφόσον έχω ψυχολογικά θα μπορέσω άνετα (μέσω φρουραρχείου) , με εξετάσεις γιατρών να περνώ αναβολές μέχρι να μου δώσουν Ι5. Το θέμα είναι ότι το έψαξα πολύ και όλοι λένε την ίδια διαδικασία. Πως πρέπει να πας με χαρτί από γιατρό στο φρουραρχείο, απ'το φρουραρχείο να σου δώσουν ένα άλλο χαρτί με το οποίο θα πας σε στρατιωτικό νοσοκομείο μπλα μπλα μπλα και στο τέλος παίρνεις το Ι5. Γενικά η όλη διαδικασία ακούγετε πολύ πάνω κάτω και στην περιοχή μου επίσης δεν έχουμε στρατιωτικό νοσοκομείο. Ένα ακόμα πρόβλημα είναι το κοινωνικό μου άγχος.

Το να εμφανιστώ απλά στο φρουραρχείο για μένα είναι τρελό κατόρθωμα. Το να πάω σε γιατρό, μετά φρουραρχείο και μετά σε επιτροπές και μαλακίες εμένα θα με καταστρέψει. Θα πάθω κρίση με τόσα διαφορετικά πρόσωπα. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν γίνετε να πάρεις αναβολή/απαλλαγή για ψυχολογικούς λόγους μέσω φρουραρχείου χωρίς τα συνηθισμένα τρεξίματα. Επειδή καπνίζω πολύ μαύρο, οι φίλοι μου μου λένε να πάω απλά στο στρατόπεδο και να ανάψω ένα να με διώξουν κατευθείαν, αλλά όπως είπα δεν γίνετε να πάω στρατόπεδο.

Γίνεται να μπουκάρω στο φρουραρχείο 4-5 μέρες πριν την κατάταξη μου και να τους πω ότι είμαι χρήστης και καπνίζω πολύ και έχω τα δικά μου και να μου δώσουν κάποια αναβολή/απαλλαγή κατευθείαν χωρίς να με τρέχουνε πάνω κάτω;