Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Ανυπότακτοι εξωτερικού


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Ανυπότακτοι εξωτερικού
Αποστολή: 05/Αυγούστου/2017 ώρα 23:59 από Monimos Anypotaktos
Οι Ρουμανοι θα κάνουν τους δικους τους ελέγχους κατά την έξοδο σου από Ρουμανία αλλά εξαιτίας των καινούργιων κανονισμών θα το κάνει και η Ελλάδα όταν φτάσεις στο αεροδρόμιο, διασταύρωση με την βαση δεδομένων Σενγκεν, ιντερπολ, για δηλωμενα κλεμμένα/χαμενα ταξιδιωτικά εγγραφα κτλ. Βέβαια όπως είπα, αυτό μπορεί να γίνεται περιστασιακά τώρα γιατί οι κανονισμοί θα ισχύουν για όλους από τον Οκτώβριο, άλλες χώρες το εφάρμοσαν ήδη, άλλες οχι.

Αυτά τα χαρτιά που θα φέρεις μαζι σου απο το 2013 μαζί με πρόσφατα από εργοδότη θα είναι αρκετά. Βάλε αν μπορείς και κανένα πρόσφατο συμβόλαιο ενοικιάσεως σπιτιου. Κράτα και τα εισιτήρια σου και κάρτες επιβίβασης, σε περίπτωση ελέγχου να έχεις αποδείξεις ότι έμεινες για λιγότερο απο 30 μερες.

Το ότι σε έβγαλε η στρατολογια ανυποτακτο εξωτερικού δεν είναι και εγγύηση ότι σε πέρασαν αυτομάτως έτσι και στο σύστημα ελέγχου της αστυνομίας/αεροδρομίου. Είπαμε δημόσιο.

Μην φοβάσαι να πας όμως, είπαμε το πολύ να σου χαλάσουν την μέρα. Ταυτότητα ελληνική δεν έχεις καβατζα; Πέτα με αυτή όταν επιστρέφεις μέσω χώρας Σενγκεν γιατί αν δουν ότι το διαβατήριο σου είναι από χώρα εκτός Σενγκεν μπορεί να θελήσουν να κανουν κανένα έλεγχο πάλι. Αλλά είπα, εδω απλά μειώνεις τις πιθανότητες έλεγχου σου. Από τη στιγμή που στρατολογια σε έχει στο αρχείο της ως ανυποτακτο εξωτερικού θα είσαι οκ.