Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 22/Ιουνίου/2017 ώρα 12:05 από 36yearsold

Καλημέρα σε όλους,

Επειδή βλέπω οτι είστε γνώστες περί αναβολών, θα εκτιμούσα πολύ την άποψή σας στο θέμα. Μέχρι το 2015 ήμουν ανυπότακτος, πλήρωσα το πρόστιμο των 6,000 Ευρώ τον Δεκέμβρη του 2015 και ένα μήνα μετά ο νόμος καταργήθηκε (τρελή ατυχία). Όντας 35 ετών, με οικογένεια και παιδιά, αποφάσισα να υπηρετήσω 20 μέρες και να εξαγοράσω την υπόλοιπη θητεία μου. Τον Μάιο του 2016, λίγες ημέρες πριν πάω Τρίπολη, καπνίσαμε ένα "τσιγάρο" με κάτι φίλους. Δεν είμαι χρήστης, απλά έτυχε. Όταν μπήκα Τρίπολη, στο ερωτηματολόγιο που σε ρωτάνε αν έχεις κάνει ναρκωτικές ουσίες, ψάρωσα και δήλωσα "ναι". Αφού με πήγαν ΓΝΑ για τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν θετικές, γύρισα Τρίπολη και μου έδωσαν αναβολή για ένα χρόνο. Τους εξήγησα οτι έχω έρθει για 20 ημέρες και θέλω απλά να τελειώνω και να εξαγοράσω την υπόλοιπη θητεία γιατί είμαι άνω των 35 ετών. Αυτοί ήταν κάθετοι και με έστειλαν σπίτι μου.

Τώρα ήρθε το νέο χαρτί που μου λέει να παρουσιαστώ στο ΓΝΑ. Σκέφτομαι να κάνω ό, τι ακριβώς έκανα ένα χρόνο πριν, να βγουν θετικές οι εξετάσεις μου και να μου δώσουν πάλι ένα χρόνο αναβολή, με σκοπό την τρίτη χρονιά να πάρω πλέον οριστική. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Υπάρχει περίπτωση να μην πάρω αναβολή για τον ίδιο λόγο; Θα βοηθούσε να πάω με συνοδό φίλο μου γιατρό δημόσιου νοσοκομείου; Ξέρετε αν θα με κρατήσουν καθόλου μέσα στο ΓΝΑ;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!