Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Ares 16 MCR AMG-2


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Ares 16 MCR AMG-2
Αποστολή: 15/Φεβρουαρίου/2017 ώρα 10:18 από AtomicYeti
Αρχικά αποστάλθηκε από psofos

Δε γινεται ενα οπλο να ειναι και οπλοπολυβολο και πολυβολο ταυτοχρονα. Για αλλη δουλεια το ενα, για αλλη δουλεια το αλλο. Αν ηταν ετσι τοτε δε θα υπηρχε ουτε Μ249 ουτε Μinimi ουτε MG4. Δεν ξερω, αλλα πιστευω οτι καποιο λακο εχει η φαβα. Δεν νομιζω να ειναι ηλιθιοι οι πεζοναυτες... Ισως ομως να εχω και αδικο...
Οσο για το κοστος ναι ετσι παει με ολα...
Παντως φαινεται πολυ καλο!

Δεν γινόταν, πλέον γίνεται. Ή καλύτερα μπορεί να γίνει.

Μαλλον δεν κατάλαβες, προσπαθούν να παντρέψουν το Μ249 με το Μ4 για να δουν αν είναι βιώσιμο. Οι πεζοναύτες δεν είναι ηλίθιοι, απλά δεν είχαν τέτοια δυνατότητα πριν, αναγκαστικά είχαν και τα 2 όπλα. Όπως οι Βρετανοί είχαν 5.56 (SA80 - Μ4) και 9mm (ΜΡ5SD) και ψάχνανε τρόπο να έχουν ένα όπλο μόνο, γιαυτό φτιάξανε το διαμέτρημα.300 Whisper. Δεν τους βγήκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν το ψάξανε. Το οπλοπολυβόλο μπορεί να μείνει Σε 7.62x51 για να έχουν ποιό δυνατο διαμέτρημα. Στο 5.56 Οι Αμερικανοί κοιτάνε απο καιρό το IAR (Individual Automatic Rifle). Επίσης έχουν το πρόγραμμα LWMMG (LightWeight Medium MachineGun) σε διαμέτρημα.338 Norma Magnum. Διαχωρίζουν τα πολυβόλα σε Light και Medium (το Heavy προυπήρχε). Η συγκεκριμένη υλοποίηση ασχολείται με τα ελαφρά μόνο. Ο οπλοπολυβολητής σαν ειδικότητα δεν πεθαίνει, απλά έχεις μεγαλύτερη ευελιξία αν χρειαστείς μαζικά πυρά σε επίπεδο ομάδας, χωρίς το εξτρα βάρος και την παραπάνω εκπαίδευση.

Αυτό δεν σημαίνει οτι το όπλο θα γινει αποδεκτό επειδή φαίνεται καλό, όλα τα IAR έχουν πολύ δρόμο ακόμα, πάντως η ανάγκη για κάτι τέτοιο υπάρχει. Εξου και το ενδιαφέρον σε επίπεδο στρατού. Φαίνεται οι μάχες που διεξάγουν οι Αμερικανοί τύπου έφοδος θέλουν ελαφρά όπλα με διττούς ρόλους. Το ίδιο όπλο με κάννη 20 ιντσών μπορεί θεωρήτικα να παίξει και σαν DMR. Απλοποιείται και το ΔΜ μιας που δεν κουβαλάς παραπάνω όπλα παρά κάννες. Το ΔΜ είναι πολύ σημαντικό, είναι ο λόγος που πήγαν οι στρατοί απο 7.62χ63 σε 7.62χ51, γιατι μπορούσαν να μεταφέρουν 30% περισσότερο πυρομαχικό σε ένα ταξίδι.