Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: CZ Bren 805 / 806


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: CZ Bren 805 / 806
Αποστολή: 21/Ιανουαρίου/2017 ώρα 13:59 από AtomicYeti
Νομίζω τα πεδία μάχης έχουν αλλάξει πλέον υφή, ο απλός στρατός είναι αυτό που θα λέγαμε σήμερα παλλαική άμυνα. Οι ομάδες κρούσης πρέπει να είναι εκπαιδευμένες μέχρι αηδίας, να γνωρίζει ο ένας τα χνώτα του άλλου, αλλιώς η πολεμική μηχανή δεν θα δημιουργηθεί ποτέ. Το SCAR φτιάχτηκε για να λύσει προβλήματα που μόνο επίλεκτες ομάδες θα αντιμετωπίσουν. Οι Τσέχοι όμως το προσάρμοσαν στη φιλοσοφία της χώρας τους. Η "Παλλαική Άμυνα" μπορεί να ακούγεται σαν αστείο αλλά αν τα πράγματα γίνουν σκούρα, μετά έρχεται η ώρα του καννιβαλισταν. Δεν πολεμάς έθνος εύκολα. Οι Αμερικανοί το μάθανε στο Βιετναμ αυτό. Γι'αυτό και σήμερα έχουμε κρίση, προπαρασκευαστικό στάδιο αλλαγής δομών είναι.

Γι'αυτό και επιμένω στη φιλοσοφία των Τσέχων, ούτε τους αγαπάω, ούτε έχω σχέσεις μαζί τους, αλλά έχουν κάνει σωστό σχεδιασμό. Με τα τυφέκια πολεμάει ο Λαός, με τις οπλικές πλατφόρμες, τα ηλεκτρονικά και τους μηχανισμούς συλλογής πληροφοριών ο Στρατός και το Κράτος.

Τέλος η μεγάλη μαγκιά στο SCAR είναι το cam pin στο κλείστρο, με τον νέο σχεδιασμό αφήνει περισσότερο χρόνο για να πέσουν οι πιέσεις στη θαλάμη πριν ξεκλειδώσει και τραβήξει την κάλυκα. Λιγότερες εμπλοκές, μικρότερη ταχυβολία, λιγότερη καταπόνηση στα εντόσθια. Έτσι για να τα δούμε και απο οπλουργικής - μηχανουργικής πλευράς.